Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na notebooku nejdou externí repráky

Od: lubor* odpovědí: 1 změna:

Zdravím Vás,

mám notebook FS Amilo Xa 2529 s Vistou 64 - při spuštění CD,DVD mi nejde zvuk ani v reproduktorech přídavných a taktéž na vlastních v notebooku,jakmile však odinstaluji Realtek HDA,tak zvuk vychází s reproduktorů notebooku,jak na CD ,tak i na DVD,pokud však chci zapojit externí reproduktory,tak nejedou,protože tomu chybí Realtek,když jej nainstaluji z domovských stránek FS Amilo pro příslušný notebook a verzi Vista 64-Realtek HDA v.1.96,po restartu opět nejde zvuk, jak interní, tak externí,kde může být závada,ani přeinstalace ovladačů nepomáhá a zvuk opětovně nejde ani z CD,DVD ani z uložených souborů na HD notebooku.Poraďte mi ,co s tím.

Předem mockrát děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

troja*
hodnocení

0x

podívejse na poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]