Nejste přihlášen/a.
Ahoj - na Facebook se mi dostal vir, který jsem antivirem odstranil ale vir stále řádí. Odesílá pořád dokola všem mým přátelům nefunkční video. Co s tím?
Jaké je jméno toho viru? Bez toho mohu poradit jedině zkontrolovat rozšíření v prohlížeči.
vir jsem odstranil už nevím název ale stále se přátelům odesílají "videa" jako na obrázku.
a dělá to i ve Firefoxu i v Google Chrome - na Facebooku
Vir jste asi neodstanil úplně, zkuste zkontrolovat rozšíření v prohlížečích, zda-li tam není neco, co jste tam neinstalovat (většinou jen nějaká čísla). Jinak to, co máte na obrázku nejsou videa, ale webové stránky. Jak jste vir odstranil? Windows odinstalací, nebo jen smazáním souborů? Zkuste se podívat v ovládacích panelech do položky odinstalovat programy, zda-li tam není opět něco, co jste neinstaloval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.