Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vir na Facebooku

Od: galapetr® odpovědí: 6 změna:

Ahoj - na Facebook se mi dostal vir, který jsem antivirem odstranil ale vir stále řádí. Odesílá pořád dokola všem mým přátelům nefunkční video. Co s tím?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

antivir
hodnocení

0x

Jaké je jméno toho viru? Bez toho mohu poradit jedině zkontrolovat rozšíření v prohlížeči.

hodnocení

vir jsem odstranil už nevím název ale stále se přátelům odesílají "videa" jako na obrázku.

doplněno 17.04.16 17:02:

a dělá to i ve Firefoxu i v Google Chrome - na Facebooku

Vir na Facebooku
antivir

Vir jste asi neodstanil úplně, zkuste zkontrolovat rozšíření v prohlížečích, zda-li tam není neco, co jste tam neinstalovat (většinou jen nějaká čísla). Jinak to, co máte na obrázku nejsou videa, ale webové stránky. Jak jste vir odstranil? Windows odinstalací, nebo jen smazáním souborů? Zkuste se podívat v ovládacích panelech do položky odinstalovat programy, zda-li tam není opět něco, co jste neinstaloval.

hodnocení

projel jsem noťas antivirem a odstranil jediný vir co tam byl...jak zkontroluju rozšíření v prohlížeči? Programy jsou tam různé bojím se něco vymazat. Nemoh by jste se kouknout přes TeamViewr?

hodnocení

prosím o pomoc ten vir stále řádí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]