Nejste přihlášen/a.
Mám takový problém když si volám s kamrádem např. přes Skype tak on slyší to co já.Například když si pustím písničku tak to slyší a slyší jí i když vypojím mikrofon čím to je? Děkuji za odpovědi.
i kdyz uplne vypojis mikrofon? tak to mas pak nejake hodne chytre ovladace na zvukovou kartu. pouzivam KX a ty to umi. v tom pripade budes muset patrat, jak to nastavit jinak. zacal bych tim, ze napises, jake ovladace na zvukovku pouzivas.
Čau nevím kde přesně bych vzal ty ovladače, ale něco jsem vyštrachal.Snad to bude ono : Realtek High Definition Audio.
to bude ono. mam vsak takovy pocit, ze realtekove ovladace toho zas tak moc nastavit nedokazi. zkus hledat a zkouset, co se tam da nastavit.
Ou je projel jsem celej realtek všechno ozkoušel a faká to sice tam ještě mala ozvěna je ale to vem čert. Dík za snahu poradit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.