Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Machr přes fotky

Od: achjo odpovědí: 4 změna:

Ahoj, je tu nějaký machr co by z videa tří fotek, dokázal ta fotky vytáhnout. Fotila jsem přes program Retrica a ony se mi ty fotky spojily ve video. Víte někdo, jak je vytáhnout? Kdyžtak pošlu...

Dík

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, vložte to video viz odkaz a vygenerovaný odkaz potom vložte tady. Nějaký machr se na to podívá a třeba s tím něco udělá. Zdravím!

P.S. Možná to zkusím i já .

leteckaposta.cz/...

doplněno 16.04.16 16:57:

achjo - pokud už na té preparaci fotek z videa netrváte, tak ten odkaz skutečně důležitý není.

Jinak jsem myslel vložit to video na tu Poštu (což zvládne i dítě), aby si ho ten, kdo se chce o vytažení fotek pokusit, mohl stáhnout do PC. Máte jiný nápad, jak to udělat (na posílání mailem hned zapomeňte)? Takže, beru to tak, že už zájem nemáte (nebo se naučíte vložit soubor na tu Poštu).

achjo
hodnocení

Ten odkaz je důležitý? Nevím, jak ho získat...

mich*

bez odkazu to těžko kdo udělá. jak taky?

jinak jít by to mělo, ale fotky budou mít menší rozlišení než původní fotky. Rozlišení videa je menší...

Nahrajete to video a pošlete benovi. To se někde uloží na server a ben si to stáhne. Jinak to neudělá. Na poslání mailem bude video obrovský soubor. Proto ten odkaz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]