Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pořád padá Mafia 2 v tý stejný části

Od: stardeathhd odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mám už hodně dlouho koupenou Mafii 2 Special Edition, takže mám i všechny DLC. Dohrál jsem jí snad milionkrát, ale dnes jsem si řekl, že si jí zase nainstaluju a zase dohraju. Ale v 1. kapitole (Domovina), když přijede ten Don Calo (nevím jak se to píše) :DDDD A všichni se vzdají a skončí celá ta 1. kapitola tak se mi to vypne. Nevyhodí to žádnej error ani chybu prostě se to jen vypne. Nevíte náhodou co s tím?

PS: Mám Windows 10 Home

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

chizuru*
hodnocení

2x
Ahoj,
jako první možnou příčinu bych považovala Win 10 pokud to je poprvé co tu hru hraješ na Win 10. Pokud ale na Win 10 dřív jela, problém bude jinde.
Možná jsou poškozené nějaké soubory.
Takže jako první krok bych zkusila nastavit Režim kompatability pro Win 7, pokud nepomůže tak ještě zkusit dát všechna grafická nastavení na minimum, pokud ani to nepomůže tak zkusit přeinstalovat :)
stardeathhd
hodnocení

Už to mám. Stačilo to celé přeinstalovat. Ale dík moc ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]