Nejste přihlášen/a.
Zdravím.Byl bych vám vděčný,kdyby mi někdo pomohl s postupem pro tvorbu bootovacího CD.Nebaví mě věčně instalovat ovladače a a programy atd při každe re-instalaci.Díky moc
Tvorab bootovacího CD je popsána zde:
PS: S ovladači to však nesouvisí. To by jsi si musel udělat image disku.
O.K.,díky...a nejde ten image s bootovacím CD dát do jednoho?Známej měl program(Asi Norton Ghost)a to zálohoval a pak to stačilo dát do mechaniky,resetnou PC a už to bootovalo.
Ano,přesně to myslím,stím Norton Ghost.Jenže mám jen Nortn Ghost 10,bohužel v Angl.jazyce.Není tu někdo,kdo pracuje s tentýž programm a dobře mu rozumí?Díky
Byl by tu teda někdo,kdo by uměl pracovat s Norton Ghost a uměl udělat to,co popisuje axus?Díky
Nevadí ti že je to warez a tohle neni warez fórum?
Free to rozhodně neni (free leda tak ke stažení)...řekněme že přinejlepším je to taková šedá zóna warezu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.