Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , dělal jsem si test HW v PC , něco málo mi selhalo , notebook je měsíc starý . Nevyznám se v tom , vše na foto , co to znamená? . Mám ho dát na reklamaci? Děkuji
Na 99,9% je vadny pevny disk. V servisu ti ho vymeni. Muzes vyuzit novych reklamacnich pomeru a pozadovat vymenu notebooku za novy kus nebo vraceni penez.
DOPLNENO Power On Time 1046 hours/hodin
1046 / 24 hodin denne = 43dni nonstop provozu, pricemz sam pises, ze NB mas jen 1 mesic. Je mozne, ze NB byl prodavan jako uz jednou pouzity (typicky *rozbaleno* v Alze, tudiz se slevou)
No , já bych na tu chybu nepřišel , začalo to tím že co jsem koupil notebook , koupil jsem k němu i hru GTA V , jenže hra se mi po 3 týdnech začala neskutečně sekat , tak jsem obnovil sys. do továrních dat . Nainstaloval znovu a furt se sekala . První tři týdny jela na vysoké detaily čistě . Tudíž jsem to obnovil do továrních dat , hra se sakala znovu . I na střední detaily . Musel bych hrát na nejnižší aby trochu nějak šlo hrát . No , když to nešlo znovu . Znovu jsem to obnovil do továrních dat a seká se to do ted . Takže jsem psal na dost stránek , ale nikdo mi nedokázal pomoci , pak jsem psal na HP a tam mi napsaly abych vyzkoušel todle . No z toho plyne , tudíž se ptám , tento problém může být i důvodem ztráty na výkonu , neboli že se ta hra nehorázně seká? Ona se totiž seká nějak zajimavě , laguje se i se zvukem , to se mi zatím nějak nestalo , vždy se mi sekal obraz , ale ne i zvuk . Děkuji moc !
Ted jsem udělal test v PC . Přidávám fotky .
Máš na disku vadné sektory, doporučuji určitě ihned zálohovat důležité věci jinam a pak reklamaci.
Ovšem nezdá se mi, že by to mohlo mít za následek sekání hry, tedy sekání takové, že by se to na nižší detaily zlepšilo. Spíše se stává, že když se disk snaží načíst soubor z vadného (nečitelného) sektoru, zamrzne na nějakou chvíli počítač úplně.
jo, tak za to může disk myslel jsem že se hra seká tím způsobem, že nestačí rychlostně grafická karta, tedy že je nízký počet vykreslovaných snímků za sekundu (FPS)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.