Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak pracovat s prog. Bandicam?

Od: drlight odpovědí: 5 změna:

Dobrý jaro-léto-podzimní den,

Začínám s programem Bandicam a potřebuji poradit s tím, jak točit video. Ta věc po mně chce, abych připojil záznamové zařízení... připojím foťák a pořád nic. Vím že jsem úplný lempl, ale potřebuju poradit

Předem thanks for odpověď...*smich**frajer*:-D

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Bandicam je primárně určen na nahrávání plochy, okna nebo hry. Dá se nahrávat i z kamery (foťáku). Ten foťák musí ovšem mít funkci webkamery a být tak nastaven v PC.

jofa*

Fotoaparát připojit hdmi kabelem k pc. Potom nahrávat z obrazovky. Pokud je ovšem takto aparát vybaven.

doplněno 14.04.16 11:22:

Omlouvám se, napsal jsem blbost. Myslel jsem k monitoru pc, ale to potom nejde (asi) nahrávat s obrazovky.

Nenapsal. Tam jde normálně nahrávat hru z obrazovky a do obrazu hry jde současně vkládat video z webkamery na pohled hráče či joysticku například.

drlight
hodnocení

Co znamená že musí být nastavený v počítači?

No že musí mít příslušné ovladače, a nastavení jako webová kamera.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]