Nejste přihlášen/a.
Dobrý jaro-léto-podzimní den,
Začínám s programem Bandicam a potřebuji poradit s tím, jak točit video. Ta věc po mně chce, abych připojil záznamové zařízení... připojím foťák a pořád nic. Vím že jsem úplný lempl, ale potřebuju poradit
Předem thanks for odpověď...
Bandicam je primárně určen na nahrávání plochy, okna nebo hry. Dá se nahrávat i z kamery (foťáku). Ten foťák musí ovšem mít funkci webkamery a být tak nastaven v PC.
Fotoaparát připojit hdmi kabelem k pc. Potom nahrávat z obrazovky. Pokud je ovšem takto aparát vybaven.
Omlouvám se, napsal jsem blbost. Myslel jsem k monitoru pc, ale to potom nejde (asi) nahrávat s obrazovky.
Nenapsal. Tam jde normálně nahrávat hru z obrazovky a do obrazu hry jde současně vkládat video z webkamery na pohled hráče či joysticku například.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.