Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se zeptat! Mám nainstalovanou verzi ICQ 6 uz strasne dlouho nikdy nebyl problem co se týče přihlašení...ale dnes se mi nejde prihlasit vubec porad mi to pise "pokus o opetovne pripojeni" a jsem si 100% jist, ze heslo a jmeno mam v poradku! Nevíte někdo čím to může být zůsobeno? Nebo jak tento problém lze vyřešit?
Pro mne byla Miranda jediné řešení, ICQ jsem sice nainstalovala, spustila, ale nikdy stavová ikona neodpovídala stavu - i když jsem byla připojená, vždy jsem se ostatním jevila offline a ikona byla červená. Nemohla jsem s nikým ani komunikovat, prostě mi bylo ICQ k ničemu. Zkoušela jsem změnit instalačku, instalovala jsem z několika různých odkazů, vždycky nainstalovanou verzi řádně odinstalovala, počítač vč. registru vyčistila, instalovala normálně i z nouzáku, vždycky se stejným výsledkem. ICQ6 bylo plně funkční jen eng, pětková verze"šlapala"normálně, ale už mi nešla nainstalovat, při instalaci mi vždy byla vnucována verze 6
Nikomu neradím, aby přešel na jiného kecálka, je to každého věc, ale někdy i jediné řešení
doplněno 29.10.08 20:59:Ještě mne něco napadlo, občas se mi na MIrandě stane, že nelze navázat spojení, i když Internet funguje. V Mirandě mám možnost změnit port, pokud je problém s připojením přes http proxy server. Jako výchozí je nastaven 5190, náhodně vybraný je nula a mohu zadat ještě 443 nebo 80. Vždycky změnou portu připojení obnovím. Nevím, jestli je něco podobného možné u ICQ
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.