Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se zeptat! Mám nainstalovanou verzi ICQ 6 uz strasne dlouho nikdy nebyl problem co se týče přihlašení...ale dnes se mi nejde prihlasit vubec porad mi to pise "pokus o opetovne pripojeni" a jsem si 100% jist, ze heslo a jmeno mam v poradku! Nevíte někdo čím to může být zůsobeno? Nebo jak tento problém lze vyřešit?
0x
Pro mne byla Miranda jediné řešení, ICQ jsem sice nainstalovala, spustila, ale nikdy stavová ikona neodpovídala stavu - i když jsem byla připojená, vždy jsem se ostatním jevila offline a ikona byla červená. Nemohla jsem s nikým ani komunikovat, prostě mi bylo ICQ k ničemu. Zkoušela jsem změnit instalačku, instalovala jsem z několika různých odkazů, vždycky nainstalovanou verzi řádně odinstalovala, počítač vč. registru vyčistila, instalovala normálně i z nouzáku, vždycky se stejným výsledkem. ICQ6 bylo plně funkční jen eng, pětková verze"šlapala"normálně, ale už mi nešla nainstalovat, při instalaci mi vždy byla vnucována verze 6
Nikomu neradím, aby přešel na jiného kecálka, je to každého věc, ale někdy i jediné řešení
doplněno 29.10.08 20:59:Ještě mne něco napadlo, občas se mi na MIrandě stane, že nelze navázat spojení, i když Internet funguje. V Mirandě mám možnost změnit port, pokud je problém s připojením přes http proxy server. Jako výchozí je nastaven 5190, náhodně vybraný je nula a mohu zadat ještě 443 nebo 80. Vždycky změnou portu připojení obnovím. Nevím, jestli je něco podobného možné u ICQ
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.