Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohu upgradovat na Win10 podruhé?

Od: amylee odpovědí: 4 změna:

ahojte, jde upgradovat na win10 i kdyz uz jsem ho jednou zkusila a vratila se k 7? pokud ano tak jak? To okno dole v liste uz tam nemam a zadny navod na netu moc nechapu... dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Přímo ze stránek Microsoftu se dá stáhnout prográmek k upgradu

microsoft.com/...

Ovšem souhlasím s předchozím rádcem, rozmyslete si, jestli je opravdu chcete. Já jim dal taky druhou šanci a vydržel jsem s nimi asi hodinu, pak letěly pryč :)

doplněno 12.04.16 19:26:

Bylo tam více věcí, co mi prostě nesedlo a nemohl si je nastavit, zakázat,... Jsou tak nějak blbuvzdorné a to já nemám rád, já radši mám vše pod svojí vlastní kontrolou, navíc se mi prodloužila doba startování systému a to i u čistých Windows (oproti WIN 8.1).

Ale netvrdím, že je to špatný systém, jen mně osobně prostě nesedl :)

amylee
hodnocení

ok dekuji, duvod byl, ze mi nefungovala jedna hodne stara hra, kterou ale uz vice neplanuji spoustet :-D takze myslim ze ted uz nebude problem

proc jste se vracel zpet i podruhe vy?

amylee
hodnocení

z těch stránek to stáhlo nějaký instalační soubor GetWindows10 - Web_deafult_attr a když kliknu na spustit, nic se neděje, čím to je? nějak to nefunguje :

hodnocení

0x

znáte důvod, proč jste se vrátila? Tak se rozpomeňte a nechte ten nápad u ledu...

doplněno 12.04.16 18:10:

Stovky lidí se vrací kvůli nekompatibilitě systému se svým starým PC - ale i s programy (jako vy a ta hra) - starší programy mají třeba placené a potřebují je k práci. Nový OS nedokáže se starým programem komunikovat nebo háže chyby a novou verzi programu si koupíte zase jen za peníze... tj. zbytečné investice.

Spíš se zeptám s dovolením - jaký máte důvod mít WIN10?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]