Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvuková karta - nefunguje

Od: nefunguje odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

před asi dvěma měcici jsem si zakoupil zvukovou kartu AXAGON ADA-15 MINI HQ (odkaz na konci) a asi měsíc jsem ji používal bez problémů. Po přibližně měsíci (použita ca 2x týdně) přestala fungovat, nerozsvítila se ani dioda. Kartu jsem tedy reklamoval a dali mi novou. Tu když jsem připojil k notebooku (i3, 4GB RAM, W10), tak vyskočilo okénko s instalací ovladačů, ale karta nebyla ani v nastavení zvuku vidět. Zkusil jsem několikrát znou připojit, použít jiný USB port, a několikrát jsem i odinstaloval ovladače, ale nic nepomohlo. Myslel jsem, že mi opět dali vadnou, ale když jsem zkusil použít kamarádův notebook, tak tam funovala normálně. Můžete mi prosím poradit, co s tím uděat? Screeny na konci.

Ve stavu zařízení to píše:

"

Toto zařízené nelze spustit. (Kód 10)

{Operace se nezdařila}
Požadovaná operace nebyla úspěšná.

"

Děkuji.

ODKAZ NA SC: alza.cz/...

Zvuková karta - nefunguje
Zvuková karta - nefunguje #2
Zvuková karta - nefunguje #3

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

karfiol
hodnocení

1x
vyšel už i officiální návod, kde naleznete vše krok za krokem. Je to určitě pohodlněji a přesněji napsáno, než jak jsem to psal já. Postup je defakto totožný. axago.cz/...

atj*
hodnocení

0x

To ti nefunguji sluchatka dle screenu. otestuj je zda mam pravdu

nefunguje
hodnocení

Ne, vše po zvukové kartě je 100% vporádku. Pokud to zapojím vedle do interní zvukové karty, tak to funguje. Navíc dioda na zvukové kartě by měla při přehrávání blikat, což nedělá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]