Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
před asi dvěma měcici jsem si zakoupil zvukovou kartu AXAGON ADA-15 MINI HQ (odkaz na konci) a asi měsíc jsem ji používal bez problémů. Po přibližně měsíci (použita ca 2x týdně) přestala fungovat, nerozsvítila se ani dioda. Kartu jsem tedy reklamoval a dali mi novou. Tu když jsem připojil k notebooku (i3, 4GB RAM, W10), tak vyskočilo okénko s instalací ovladačů, ale karta nebyla ani v nastavení zvuku vidět. Zkusil jsem několikrát znou připojit, použít jiný USB port, a několikrát jsem i odinstaloval ovladače, ale nic nepomohlo. Myslel jsem, že mi opět dali vadnou, ale když jsem zkusil použít kamarádův notebook, tak tam funovala normálně. Můžete mi prosím poradit, co s tím uděat? Screeny na konci.
Ve stavu zařízení to píše:
"
Toto zařízené nelze spustit. (Kód 10)
{Operace se nezdařila}
Požadovaná operace nebyla úspěšná.
"
Děkuji.
ODKAZ NA SC: alza.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.