Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevim jake koupit hry

Od: fazole odpovědí: 11 změna:

Mam starsi pocitac,asi 15let mozno i vic,jak kdysi byvavali,nez nastoupili notebooky,takova ta monitorova velka bedna.Chtela bych jen vedet jaky to ma procesory,protoze kdyz chcu koupit nakou detskou hru,tak vzadu jsou k tomu psany procesory,windowsy atd.a ja pak nevim co koupit,aby me ta hra hrala pak v pocitaci dik

doplněno 12.04.16 12:13:

jsme pripojeni k internetu,poradte kam na jake hry pro dite 8let najit adresu dekuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ctenar*
hodnocení

1x

Na internetu jsou TUNY her zdarma pro děti nejrůznějšího věku, které fungují i na starých počítačích.

doplněno 12.04.16 11:04:

Jestli je PC připojené k internetu, tak můžete hrát i hry online, bez instalace na PC. Začněte třeba tady, ale takových stránek jsou stovky.

Nepíšete, jak jsou ty děti velké.

Napište, co vám vrací ten program AIDA (tedy verzi Windows, CPU, paměť), ať máme představu.

remisak*
hodnocení

0x

A co je tam za Windows XP nebo jiný? Ale počítám že na tak starém počítači se moc her nedá hrát, hlavně těch dnešních.

stahuj.centrum.cz/...

Stáhnout a nainstalovat.

hodnocení

0x

foto štítků? bedny? Vnitřností?

hodnocení

0x

Dej si SW SIW a ten Ti ukaze jake zelezo mas v bedne.
Pak se da pokracovat dal.

fazole
hodnocení

klukovi je 8 let a porad by chtel nake hry na pocitaci,nechci zbytecne neco kupovat kdyby to tam pak nečjelo,co s tim.Kdyz najdu nakou hru v pocitaci,tak to chci spustit a pise to tam,ze mame zastaralej prohlizec a nebo to pise nakej zasuvnej modem ,coz nevim kde to vzit. To sw siw jsem otevrela ale nevim je tam toho vic a nevim jak se mam na co zamerit.

fazole
hodnocení

ctenar,tak jsem klikla na tu vasi hru zde,objevila se mi hry slunecnice,ano je tam spousty her ale kdykoliv jsem nakou hru vybrala a spustila,tak me to pise zda chcu tento software nainstalovat,napisu ne,protoze pisou aby to neposkodilo pocitac,mam samozrejme strach,nerozumim tomu.Jinak pak tam mam cernou obrazovku a hra se nespusti a nekdy tam mam obrazek hry ale nijak to nereaguje,nechce to spustit

iz*

Hodně SW (programů) vyžaduje instalaci, některé i záznam do registru.

Bez instalce takové programy nespustíte. Slunečnice programy kontroluje,

ještě jsem se nesetkala s tím, že by některý SW od nich nebyl v pořádku.

Pro zacatek by stacilo opsat typ zakladni desky.

doplněno 12.04.16 14:27:

Taky mam muzeum:)

Nevim jake koupit hry

remisak*
hodnocení

0x

Zřejmě to bude již skoro Muzejní kus, takže to bude chtít pořídit něco modernějšího.

doplněno 12.04.16 13:49:

Investovat do toho se zřejmě nevyplatí.

ctenar*

Na hry pro malé děti muzejní kousek bohatě stačí. Sám jsem zvědavý, co má tazatelka za "muzeum". Lidi si myslí, že mají doma starého chcípáka a přitom to je pořád ještě výkonná mašina. Jen ji správně používat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]