Nejste přihlášen/a.
Mam starsi pocitac,asi 15let mozno i vic,jak kdysi byvavali,nez nastoupili notebooky,takova ta monitorova velka bedna.Chtela bych jen vedet jaky to ma procesory,protoze kdyz chcu koupit nakou detskou hru,tak vzadu jsou k tomu psany procesory,windowsy atd.a ja pak nevim co koupit,aby me ta hra hrala pak v pocitaci dik
jsme pripojeni k internetu,poradte kam na jake hry pro dite 8let najit adresu dekuji
Na internetu jsou TUNY her zdarma pro děti nejrůznějšího věku, které fungují i na starých počítačích.
Jestli je PC připojené k internetu, tak můžete hrát i hry online, bez instalace na PC. Začněte třeba tady, ale takových stránek jsou stovky.
Nepíšete, jak jsou ty děti velké.
Napište, co vám vrací ten program AIDA (tedy verzi Windows, CPU, paměť), ať máme představu.
klukovi je 8 let a porad by chtel nake hry na pocitaci,nechci zbytecne neco kupovat kdyby to tam pak nečjelo,co s tim.Kdyz najdu nakou hru v pocitaci,tak to chci spustit a pise to tam,ze mame zastaralej prohlizec a nebo to pise nakej zasuvnej modem ,coz nevim kde to vzit. To sw siw jsem otevrela ale nevim je tam toho vic a nevim jak se mam na co zamerit.
ctenar,tak jsem klikla na tu vasi hru zde,objevila se mi hry slunecnice,ano je tam spousty her ale kdykoliv jsem nakou hru vybrala a spustila,tak me to pise zda chcu tento software nainstalovat,napisu ne,protoze pisou aby to neposkodilo pocitac,mam samozrejme strach,nerozumim tomu.Jinak pak tam mam cernou obrazovku a hra se nespusti a nekdy tam mam obrazek hry ale nijak to nereaguje,nechce to spustit
Zřejmě to bude již skoro Muzejní kus, takže to bude chtít pořídit něco modernějšího.
Investovat do toho se zřejmě nevyplatí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.