Nejste přihlášen/a.
dobrý den
chci si pořídit novy notebook (ted mám stary a mám XP), a přemyšlim jestli jít do win10 nebo zustat starší win7? s ani jedním OS nemam zkušenosti. Notebook nebude dotykový. Libi se mi nabidka start a ta klasika z XP, jsem s ni naprost spokojen. Samozdřejmě vím že i u 7 skončí jednou podpora...ale to je mi tak nějak šumak.
chci se vás zeptat co jste měli 7 a máte 10... co je pro nováčka lepší? díky za Váš názor
Mám Win 10 ze zvědavosti upgradoval a už jsem se na něm naučil vše nastavil podle svých potřeb(Jsem nyní s W.10 spokojen).Chválit ho,ale nebudu.Mě tenkrát stačilo XP pak jsem přešel na W.7 a ze všech,ale je to můj názor,že W.10 je nejsložitější a vzhledově nic moc ikony atd. jako by je kreslilo dítě.(Win.10 mám od 21.12.2015.)Podle mě Win.10 je nedodělaný a budou ho dodělávat za provozu.Hodně mých známých se z W.10 vrátilo na W.7(Po upgradu do měsíce kde tá možnost ve W.10 je,ale po měsíci zmizne a už to nejde).Jinak všecno je o zvyku a kdo co potřebuje dělat na PC.Podle mě ze všech co jsem měl byl Win.7 u mě na 1.místě.
Podle mě jasně Win. 7 NE Win.8 ale volba je na Vás...
Za mě jednoznačně W7 - tedy pokud to má být na práci. S tou podporou se to má asi takhle - zrovna dnes jsem byl u zákazníka, který má na PC stroje stále Windows 95. Jede bez potiží. Převážná většina zákazníků pak fičí na XP.
Prostě každý systém chce svůj čas, než je použitelný. A tento čas u W10 ještě nenastal
No, s tím nemůžu zase třeba já absolutně souhlasit. Mám win 10 od té doby, co mi ho nabídli stáhnout a nainstalovat místo win7 a nikdy jsem neměl jediný problém s nestabilitou s kompatibilitou, ani s ničím jiným. Systém funguje naprosto spolehlivě, stejně tak, jako fungovaly sedmičky. Nevím, co byste chtěl víc. Dávat jako příklad zákazníka, který jede na win 95...no nevím, to už je dnes opravdu mimo mísu. Ono s kravským povozem taky dojedete z bodu a do bodu b, že, a možná i bez potíží. Pokud se tazatel rozhoduje mezi win 7 a win 10, je za mně jednoznačná volba win 10, už jen z principu.
U W10 je uvedeno "inuitivní ovládání" - ale pokud nemáte dostatek intuice, nedokážete v tom pracovat. Například nastavení W7 je logické, hledání v systému je snadné. U W10 jsem strávil několika násobně více času při základním nastavování či instalaci HW.
I já zůstávám u W7 a doufám, že dlouho zůstanu. W10 navíc můžete mít v záloze - při upgrade na W10 si uděláte bitovou kopii a vrátíte se k W7 - takže máte licenci do budoucna pro strýčka příhodu.
W8 jsou v podstatě W10 ... resp. z W8 udělali W10 a prý dodali to nejlepší z W7...
Osobně nesnáším W8, W10, mobil s OS Windows... ten systém mne nenadchl, přímo mne irituje.
W7 ne pro mne samotného přívětivější, logika z XP je tam stále stejná...
Každý jsme ale jiný, takže zkuste někoho poprosit, jestli se můžete na jiném pc minutku poohlédnout - jestli se vám to bude líbit..
podpora = updaty atd, ...neco vam prozradim, jediny update, ktery jsem na XP a 98 nainstaloval byl servis pack a nejakych par k tomu z donuceni, jinak jsem mel update vypnuty a absolutne nepouzival...
- zadna cerna obrazovka "tento system nelze pouzivat, nainstalujte w10" neexistuje... ale vseho do casu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.