Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze vytvořit obraz USB klíče?

Od: jezek123 odpovědí: 2 změna:

dobrý den v práci jsem dostal domú hardwaroví klíč na flash disku k rýsovacímu programu

šla by vytvořit něco, jako "vyrtuální kopie" .. aby program fungoval i bez flash disku a já ho nemusel všude tahat sebou?

licenční klíč totiž stojí cca 50 000 Kč a já se bojím abych ho někde nenechal ..

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, teoreticky by měl jít vytvořit obraz disku a ten připojit v PC přes virtuální mechaniku. Zkuste program PowerISO (možná není freeware). Zdravím!

bour
hodnocení

0x

Myslím, že to zcela jistě nepůjde. Jak se vůbec hlásí tento klíč? Jako mass storage? Pozor, může používat všeljaké triky, takže se klidně může hlásit jako nějaký jiný druh zařízení (případně víc najednou)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]