Nejste přihlášen/a.
Zdravím,stáhl jsem si ovladač k grafické kartě,potom jsem restartoval Notebook a bum obrazovka se nerosvítí.potřeboval bych poradit co s tím mám dělat jestli to jde spravit nebo jeslti mám notebook hodit do povětří.děkuju za pomoc všem! ![]()
Dobrý den, znamená to, že se neukáže po startu NTB ani logo? Znamená to, že se nelze dostat po startu NTB (klávesou F8) do nouzového režimu OS a tam změnit to nastavení pro obrazovku, podívat se do Správce zařízení na ovladač pro grafiku či tam zkusit Obnovení systému směrem vzad? Baterku už jste z NTB vyndal a po chvilce zase vložil zpět? Zdravím!
doplněno 09.04.16 19:13: doplněno 09.04.16 19:19:Vy nebudete chtít Tovární nastavení, ale uděláte pouze to, co jsem Vám již psal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.