Nejste přihlášen/a.
Zdravím,stáhl jsem si ovladač k grafické kartě,potom jsem restartoval Notebook a bum obrazovka se nerosvítí.potřeboval bych poradit co s tím mám dělat jestli to jde spravit nebo jeslti mám notebook hodit do povětří.děkuju za pomoc všem!
Dobrý den, znamená to, že se neukáže po startu NTB ani logo? Znamená to, že se nelze dostat po startu NTB (klávesou F8) do nouzového režimu OS a tam změnit to nastavení pro obrazovku, podívat se do Správce zařízení na ovladač pro grafiku či tam zkusit Obnovení systému směrem vzad? Baterku už jste z NTB vyndal a po chvilce zase vložil zpět? Zdravím!
doplněno 09.04.16 19:13: doplněno 09.04.16 19:19:Vy nebudete chtít Tovární nastavení, ale uděláte pouze to, co jsem Vám již psal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.