Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nenaběhne obrazovka

Od: neznamy odpovědí: 3 změna:

Zdravím,stáhl jsem si ovladač k grafické kartě,potom jsem restartoval Notebook a bum obrazovka se nerosvítí.potřeboval bych poradit co s tím mám dělat jestli to jde spravit nebo jeslti mám notebook hodit do povětří.děkuju za pomoc všem! :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, znamená to, že se neukáže po startu NTB ani logo? Znamená to, že se nelze dostat po startu NTB (klávesou F8) do nouzového režimu OS a tam změnit to nastavení pro obrazovku, podívat se do Správce zařízení na ovladač pro grafiku či tam zkusit Obnovení systému směrem vzad? Baterku už jste z NTB vyndal a po chvilce zase vložil zpět? Zdravím!

doplněno 09.04.16 19:13:

support.hp.com/...

doplněno 09.04.16 19:19:

Vy nebudete chtít Tovární nastavení, ale uděláte pouze to, co jsem Vám již psal.

neznamy
hodnocení

Zdravím Na mém notebooku (Hp pavilon g6) se naběhne logo Windows ale potom tam kde bych měl dát heslo tak už se obrazovka nenačte a s černá. a Baterku sem skoušel ale F8 mi nejde. :(
neznamy
hodnocení

Už jsem se dostal do nouzového režimu ale bojím se že když je ntb z Francie a dám ho do továrního nastavení tak mi tam skočí francouština

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]