Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení internetu seznam.cz

Od: sonya* odpovědí: 7 změna:
mám problém s nastavením úvodní stránky seznamu.cz, poslední asi 4 dny zmizelo původní nastavení , měla jsem 3 sloupce a různé boxíky, nejde to dát zpátky, když kliknu na nastavení, říká že je nám líto, služba není dostupná, přitom jsem přihlášená. Co mám dělat? PC jsem restartovala.Taky při každém otevření emailu se musím přihlásit, stačí z pošty přejít do seznamu a už chce přihlášení, taky se mně tam pořád nabízí ke vložení do jména celá emailová adresa sonja.adamcova@seznam.- když kliknu na stránce seznam na nastavení je tam napsané, je nám líto ale tato funkce není momentálně k dispozici
Nastavení internetu seznam.cz

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste v nastavení prohlížeč vyčistit, vymazat historii, cookies atd. Dle těch tlačítek nahoře je to asi I Explorer? Zkuste jiný prohlížeč, mě to taky v IE blblo.

sonya*
hodnocení

mám GOOGLE chrom

remisak*
hodnocení

0x

Nainstalovat Google chrome, Opera, http://reff.cz/old/

sonya*
hodnocení

když kliknu na odkaz, otevře se nějaká divná stránka

ben®

Dobrý den, takže, máte Google Chrome - a už jste tento prohlížeč vyčistila (viz první rada)? Samo se to neopraví, tak udělejte tu údržbu. Zdravím!

P.S. Možno k čištění použít i program Ccleaner (v jeho zákl. nastavení a pokud ho máte).

doplněno 10.04.16 10:42:

Nemáte zač.

sonya*

už jsem to udělala , stáhla cleaner a dobrý*uspech**uf* DEKUJIIIIIIIIIII a pěkný den

Na tý divný stránce si vyber z nabídky prohlížeč, je jich tam 5; ještě Maxthon je dobrej, – ten tam není, ale dá se z vyhledávače

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]