Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny chytré hlavičky. Stala se mi nemilá věc, vir mi zašifroval soubory. To jsem vyřešil, ale po dešifrování souborů ve složkách, mi v každé složce zůstali i ty zašifrované. To jsem vyřešil odstraněním. A těď to o co mi jde. U každého dešifrovaného souboru je před názvem slovo ,,decrypt_". Vypadá to asi takhle: ,,decrypt_obrazek1.jpg". Jde mi o to jak to slovo odstranit hromadně u všech souborů a aby zůstal jen původní název. Aby to co jsem označil červeně u všech souborů zmizelo najednou. Je nějaký způsob jak to udělat? Mám takto označených 5000 fotek. Předem děkuji za nápady.
To je sice pravda, ale tam nezůstane původní název, ale jen to stupňovitě přidává ke zvolenému názvu čísla.
1, označíš to co chceš přejmenovat, 2. zvolíš hromadné přejmenování, 3. vymažeš nastavení v masce, 4. zvolíš "N-část#-#" (třetí od shora), vyběhne ti okno ve kterém modře označíš které znaky chceš zachovat, potvrdíš, /v novém názvu se ti ukáže zvolený formát/, pokud souhlasíš - potvrdíš. A je to.
Potvrzuje se "spustit"
Napiš do masky [N9,], při přepisu bude z názvů ignorovat prvních 8 znaků a začne přepisovat od devátého znaku v názvu.
Pozor, v masce musí být [N9-]. Bez té pomlčky to vybere jen 9. znak.
čárka tam musí být vodorovná neboli pomlčka. Se svislou neboli pipe to nefunguje.
dam: jakou máš verzi TC a Win? Já 7.56 a W7start.
jj. čárka za číslicí tam musí být svislá, to zaručí zkopírování zbylého názvu. jinak pouze zadaný znak od začátku názvu.
No vydíš, hned jsem to zkoušel u mě fungují OBĚ, nu což..
8.52a, xp, česká klávesnice, jen na net a C@C
Ještě, ta druhá čárka za hranatou závorkou tam nepatří, to by byl další znak přiřazený na konec názvu, ale na to jsi snad už přišel...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.