Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám problém s ovladači v pc. Před nějakou dobou (asi 2 měsíce) jsem přeinstaloval systém na starším počítači Dell OptiPlex 790. Stáhnul jsem všechny ovladače, které jsem k tomuto PC našel na oficiálních stránkách Dellu a nainstaloval, všechno běželo v pohodě, jen jsem si ve správci zařízení nezkontroloval jestli tam je všechno v pořádku. Dnes jsem se trochu nudil, tak jsem prohlížel ovládací panely a ve správci zařízení jsem zjistil že ovladač k řadiči sběrnice SM chybí. Opět jsem tedy vlezl na stránky Dellu, ale nikde jsem tento ovladač nenašel ke stažení. Práci mi stěžuje základní deska u které nemůžu nikde najít její název, viz. foto
Zákl.deska není důležitá. Je to prostě Optiplex 79é. Dell k tomu poskytuje všechny ovladače pro dodávaný OS.
To SM snad bude System Management. Nepotřebuješ to.
Četl jsem, že to má nějakou souvislost s chipsetem, a u něho je zrovna docela důležitý aby ovladače byly v pořádku. Ale jak říkám.. počítač běží bez problémů, jen bych měl lepší pocit, kdyby to bylo kompletní :D budu doufat, že máš pravdu a opravdu to není potřeba
Co máš za OS? Dell už neposkytuje ovladače pro W10 pro OptiPlex 790.
Tak konkrétně ten jejich ovladač SM (Systems Management) je podporovaný i na W10. Zkus ho.
Pohledem do popisu některých ovladačů pro 790 zjišťuji, že jich spousta funguje i pod W10.
Dík za identifikaci. Win7-64?
Pro ten Systems Manager je tam více souborů než jen ten jeden, na který jsem poslal odkaz.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.