Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde zapnout minecraft

Od: stardeathhd odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Dnes, když jsem chtěl jako každý den zapnout mc tak zničeho nic nejde a hází to error. Zkusil jsem přeinstalovat javu i mc a prostě všechno. Předpokládám, že to bude něco s grafickou kartou, takže předem říkám, že mám ATI Radeon HD 4600 Series a Windows 10 Home 64 bit.

Nejde zapnout minecraft

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

atj*
hodnocení

2x
aktualizuj ovladač graf. karty.udělej si zálohu %appdata%/.minecraft" složek a ty původní potom vymaž.
stardeathhd
hodnocení

No, ale jak? :D Dej prosím link na program nebo jak se to dělá :D

atj*

driverscape.com/...

otevři nějakou složku a do navigačního panelu zadej popřípadě ručně se tam doklikej C:\Users\ (JMENO Uzivatele) \AppData\Roaming\.minecraft

nezapoměn si zobrazit skryté soubory či složky - vlevo nahoře File - Folder Options - záložka View - Show hidden filles, folders and drives.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]