Nejste přihlášen/a.
Při otevření fotogalerie ve Win7 se zobrazí chybová hláška složka programu fotogalerie je off line a brání jeho spuštění. Pomocí průzkumníka Windows odstraňte složku z programu nebo zajistěte aby byla on line
jenže jak? v průzkumníku se nic nevyhledá a program nejde otevřít, nevíte prosím někdo co s tím?
Děkuji
Ahoj děkuji za odpověď provedl jsem to co si poradil, zprávu z opravy kopíruji sem. Ale bohužel program píše hlášku dál a nejde spustit. Zajímavé je , že kdiž pokliknu na foto tak se ve fotogalerii normálně otevře a mohu fotky prohlížet, program tu hlášku hodí pouze když chci foto v programu upravit nebo program spouštím z nabídky start. Už jsem s tím ztrávil tolik času a pořád nic vůbec nevím co mají tím co píšou v té chybové hlášce na mysli.Jak mám vyhledat složky off line prohlížečem, zadával jsem do něj už všechno možné a nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.