Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Naprogramování kl. zkr. pro Ø a pro ∞

Od: ivosisko® odpovědí: 4 změna:

A sakra, tak v běžném textu se mi Ø ukazuje, ale v nadpisu to selhalo :(

Velmi často potřebuji pro průměr používat znak Ø a zatím jsem pro něj neuměl najít klávesovou zkratku. Dá se pomocí nějakého prostředku tento znak schovat pod nějakou kombinaci kláves anebo "vyměnit" za znak, který nepoužívám (a pro který nějaká zkratka existuje - např. promile ‰ ALT+0137)? Nechce se mi pořád "otvírat Mapu znaků - vybírat - vkládat".

doplněno 07.04.16 10:01:

A sakra, nějaká dobrá duše mi do nadpisu ten znak vložila, děkuji :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavkazji*
hodnocení

2x

Ang.kl.-Alt+L Shift- Alt+0248-ø zpět Alt+L Shift

hodnocení

Tak to bylo sqělé *palec* dedukcí jsem se už pak dostal k velkému přeškrtnutému Ø: EN kl. - ALT+0216

No a když tu mám tak výborného rádce, tak bych měl větší oříšek: nekonečno (ležatá osmička)?

hodnocení

0x

Tu je link na stiahnutie kompletnej tabuľky znakou,pravdepodobne na anglickú klavesnicu.: tyl.cz/...

Ďalšia stránka na vyhľadavanie: alt-codes.net/...

A nekonečno by malo byť na ang.kl. pravdepod. ALT+8734

hodnocení

To slavco31 - díky za pomocné materiály - určitě z nich něco použiji. Bohužel, EN ALT+8734 mi dává ▲ (stejně jako CZ)

To administrator - rovněž děkuji za opravu Titulku otázky - jak jste vy dosáhl toho nekonečna, mohu-li se ptát? Nakopírováním nebo pomocí HotKey?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]