Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

GTA SA - najednou se mi razantně zpomalila

Od: jakubkadlec odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, už tři dny mám nově hru GTA San Andreas, mám starší počítač (CPU 1.86 GHz; GPU 2 Gb integrovaná; RAM 2 Gb) a hra běžela normálně, teda jako krásně a co je hlavní - plynule. Avšak dneska jsem trochu zkoušel vkládat modely aut a najednou se to strašně zpomalilo, seká se to. Celou hru jsem přeinstaloval, ale marně - je to stále stejně kousavé. Nevíte někdo ze čtenářů, co s tím?

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hh
hodnocení

1x

Vyhoď tymodely aut

scv®

Souhlas.. podobná sestava, ještě méně RAM. Hra běžela plynule do přidání prvního detailnějšího modelu vozidla.. nepamatuju si, jak to vypadalo po obnovení původních modelů, ale po reinstallu by problém přetrvávat neměl.

hauu*
hodnocení

0x
Anebo tam máš vira. Zkus úplnou kontrolu se svým antivirem.

trevor*
hodnocení

0x

Ty modely bývají v lepší kvalitě než obyčejné GTA modely.. A jelikož váš PC není žádnej zázrak tak je možné že to nezvládá. Zkuste reinstal gtačka..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]