Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, pokouším se pustit hru, kterou jsem pařil když jsem byl mladší. Vím, že na win XP pustit jde ale teď se jí pokouším pustit na win 10 (trocha nostalgie mě přepadla) a nejde to. Je na win 10 nějaký XP mód nebo emulátor či něco podobného? Mimochodem jedná se o Midtown Madness
Hru nainstaluju. Vše v pořádku. Když jí chci pustit tak se na vteřinku objeví kolečko že pracuje (dříve přesípací hodiny) a dál se nic neděje. Spouštím jako správce.
Dobrý den, zkuste od spouštěcího souboru EXE té hry vytvořit zástupce a v jeho Vlastnostech by mohl být onen "mód" pro OS WIN-XP. Potom spouštět hru přes tohoto zástupce. Možná hra vyžaduje i (nový) DirectX. Zdravím!
doplněno 09.04.16 09:35:fastcrash - tak, co jste udělal a jak to dopadlo s tím spuštěním hry?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.