Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde video z youtube - HTTP/1.1.404

Od: marian® odpovědí: 11 změna:

Potřebuji poradit když chci ztahnou nějake video z youtube piše mi toto.HTTP/1.1.404 Not Found nevim coto je nikdy předtym sem ztym problem neměl ztahoval sem programem aTube Catcger jestli je nějaky lepši program sem snim dikajs

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobry je TubeSucker. Stahnes kdekoli zdarma. Samozrejmosti je okamzity prevod do jednoho z nekolika videoformatu.

Jinak, jak jiz bylo receno, staci googlit. Programku je spousta. Oni starsi casem prestavaji fungovat, pac youtube prichazi stale s novimy prekazkami, jak to stahnout.

mrburns*
hodnocení

0x

Stačí vygooglit STAHOVANI Z YOUTUBE nebo STAHUJ Z YOUTUBE a nejde to spoustu diskuzí a programů*palec*

prcekklarka*
hodnocení

0x

ahoj, Not Found znamena: nenalezeno. se zkus podivat jestli spravne zadavas nazev toho co hledas

hodnocení

vam de ztahovat oyutube mě to pořad vypisuje:došlo k chybě při ztahovanividea. je možne že video neexistuje nebo vtuto chvili neni dostupne.prosim skuste to později . je chyba umě nebo to děla i dalšim už si nevim rady.

prcekklarka*

me to taky obcas dela,nevim cim to muze byt,obcas mi to blblo kdyz jsem nemela aktualizaci PC

hodnocení

a ted ti to jede .

prcekklarka*
30.10.08 12:07

zatim ano

hodnocení

a co použivaš za soft na ztahovani z oyutube.

hodnocení

jen pro doplněni použivam program aTube catcher.

prcekklarka*

stahuju to pres Mozilla Firefox

hodnocení

TAK TO JE PRO MĚ NOVINKA ŽE SE TO DA PŘIMO Z FIREFOXU ZTAHOVAT Z YOUTUBE JINAK DIK

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]