Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky je nejlepsi antivir do notebooku?

Od: nicol* odpovědí: 7 změna:

Ahoj, mam v notebooku nainstalovany Avast antivir,vlastne ho pouzivam vsude.Ted mi samovolne nainstaloval Avast safezone brovser. Posledni dobou o nem pochybuji, znate nebo vite o nejakem lepsim antiviru? Ja tomu nijak zvlast nerozumim,tak se ptam. Dekuji za rady.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

scv®
hodnocení

3x

Nejspolehlivějším "antivirem"je obezřetný a inteligentní uživatel. V kombinaci s Linuxem nebo Macem je to pak téměř viruvzdorná kombinace. Ale Vy se zřejmě ptáte na Windows, když je řeč o Avastu.. No, pokud Vám stačí falešný pocit bezpečí, tak antiviry zdarma jsou dle článků na zahraničních serverech z prvního čtvrtletí letošního roku nejlepší asi tyto (bez ohledu na pořadí): Avast, AVG, Avira, Bitdefender, Panda, 360 Security a jako doplněk Anti-Malware od Malwarebytes. Sám mám na jednom kancelářském PC Aviru Free a na NTB pro staršího člena rodiny Bitdefender, ale řekl bych, že jsou tam spíše jen na ozdobu. Rezidentní ochrana obvykle v těchto verzích není nebo je značně omezená a viry to objeví jedině při přímé interakci s nakaženým souborem (např. při rozbalování archivu) nebo (někdy) při detailním skenu celého PC. "Léčení"pak občas funguje, občas ne.. Dle mého názoru není příliš velký rozdíl mezi počítačem s některým z těchto free antivirů a počítačem, kde žádný není..

.

Pokud by Vás zajímaly schopnější varianty antivirového softwaru (samozřejmě placené), tak trochu odlišný žebříček je např. zde. A jestli chcete jen slyšet, co si máte nainstalovat, tak se připravte na hromadu odlišných odpovědí. Každý bude tvrdit, že nejlepší je to, co on sám používá ;) Mě z placených antivirů celkem zaujal Bitdefender a Kaspersky, ale už to bude nějaký ten rok, co jsem je naposledy viděl.

mytrix*
hodnocení

1x

Dlouhodobě za poslední roky se na prvních dvou místěch řadí Kasperky ( kaspersky.com/... a Bitdefender ( bitdefender.com/... Nicméně oproti Avastu jsou oba placené.

Eset taky není špatný, ale má trochu horší hodnocení co se falešných detekcí týče.

danex
mel jsem eset ale strasne zpomaloval počítač tak jsem ho odinst.a dal avast a pohoda

hodnocení

1x
Já AntiVir nemám, přijde mi zbytečný, nahý fotky nikde nemám, na internetové bankovnictví mám druhý systém - Ubuntu.
Občas PC projedu MalwareBytem a ESET online a většinou to ani nic hrozného nenajde.

fastcrash*
hodnocení

0x
Za mě jedině eset

vernon
hodnocení

0x
Avast je nejlepší z těch co jsou zdarma.
02.04.16 09:51

Vtipný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]