Nejste přihlášen/a.
mám starší kameru panasonic NV-GS60. Je to ještě na ty menší kazety. A NTB Dell laltitude e6400, Win 7 64bit, nebo Ubuntu. Chtěl jsem přenést video přes firewire kabel, když to propojím a zapnu kameru, tak se nic neděje. Žádné hledání ovladače, ani se neukáže, že je něco připojeno. Kde může být problém?
Já tohle vždycky dělal přes Movie Maker přes možnost importovat ze zařízení. Myslím že až jsem měl Movie Maker nainstalovaný, tak mi to teprve po připojení kamery automaticky začalo nabízat "stažení"videa.
Movie Maker jsem už měl nainstalovaný. Když dám inportovat ze zařízení, žádné tam není. Když dám aktualizovat, tak se nic neděje.
Ten adaptér jsem už kontroloval jestli tam je. Ovladače jsou aktuální. Taky jsem podezíral, že nefunguje, ale je tam.
Kamera je přepnuta do režimu přehrávání. Kabel je novej,
Ještě mě napadlo. V návodu je zobrazeno zapojení do počítače s 6 piny, ale já mám v notebooku zásuvku na 4 piny. Z kamery jdou 4 piny. Tzn. Používám kabel 4-4pin, zobrazeno v návodu je 4-6pin. Tak jestli toto na to nemůže mít vliv.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.