Nejste přihlášen/a.
Ahoj potreboval bych poradit s preinstalaci windowsu mam mrte zapraskanej komp...skousel sem odstranit vsecky kraviny hry co tam mam ale neslo to tak bych potreboval instrukce o preinstalovani windowsu nebo jine moznosti predem diky moc
Škoda, že jsem to celé poctivě nepřečetl. To se jeden fakt nestačí divit. Nicméně zálohu Outlooku dělám zkopírováním datových soubotů již několik let a vždy to jede bez problémů. Ovšem zálohovat stejným způsobem složku Program Files je do nebe volající blbost. Reinstalace Windows přes starou instalaci většinou přinese více problémů než užitku. Když instalovat, tak na čistý disk.
O tom formátování jsem už jednou tady psal a byl jsem skoro za blbce, když jsem tvrdil, že formátováním se data z disku nesmažou.
Ale s tou poštou vážně problém nemám. Je to jeden soubor: Outlook.pst.
Po instalaci OS doporucuji nainstalovat vsechny programy, ktere bezne pouzivas a potrebujes, stahnout vsechny dostupne aktualizace k antiviurum, OS, anti-spamware, ...provest vsechny sva osobni nastaveni, zalozky v prohlizecich atd. a pak si IHNED udelat image systemoveho disku napriklad Norton Ghostem.
Kdykoli pak v budoucnosti budes mit problemy s widlema a bude to na preinstalaci, staci pouze nove natahnout existujici image na disk. Je to hotovo za deset minut a mas rovnou vsechny programy a nastaveni. Usetris tim hodiny instalaci a nastavovani.
Tohle jsem tak y jednou udělal. Nicméně časem ti programy zastarají, přibude nová pošta, nový harware, nové ovladače... Po delší době je ten image skoro na nic. Kdo však přeinstalovává kařdý týden pro toho je to skvělá volba.
Samozrejme mas pravdu. Do nekonecna to nefunguje. Ale take zalezi jak moc pocitac upgradujes a furt upravujes.
Ja si myslim, ze treba po roce je to pro obycejneho smrtelnika - uzivatele dostatecne. Me se v osobnim PC za rok zmeni akorat par updatu, nejaka ta zaplata a samozrejme treba pribide nejaky program. Na to je ten image dostatecnej.
Kdo si samozrejme s PC hraje a furt na nem neco vylepsuje a meni, tak pro nej to je nepouzitelne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.