Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřebuji poradit se vzorcem.
Mám schůzku 1.1.2016. Schůzek je několik,. Potřebuji vložit vzorec, který mi bude počítat uplynulé dny mezi schůzkou 1 a schůzkou 2.
Následně prosím, potřebuji vědět vzorec, který bude počítat celkové dny strávené na kompletním projektu.
Děkuji.
Datum je pouze číslo, které je naformátované do tvaru data. Tahle čísla se dají normálně sečítat a odčítat a výsledky zobrazovat třeba jako rozdíl dnů nebo další datum. Musíte ale mít páru o formátování buněk, protože tato úloha stojí právě na něm a není to snadná věc.
Další problém asi budete mít se zadáním datumu. Držte tvar v americkém stylu, tak jak jej vidíte na prvním obrázku v řádku vzorců.
super,díky .
Použil jsem =networkday(A1;A3) "rozdíl doby mezi dny"
Lámu si teď hlavu se vzorcem kompletním počtem dnů.
Chci, aby mi poslední řádek ukazoval aktuálně počet dnů. Tzn. když "A1 buňka" mám schůzku 1.1.16 a "A3 buňka" schůzka 5.1.16, dále "A5 buňka" konec všech schůzek 20.1.16 = výsledkem bude buňka "A10", která sečte kompletní dobu dní, ale s aktuálním datem. Takže,přihlásím se dnes a automaticky excel vzorec vypočítá 5 dní, přihlásím se za 2 dny a automaticky opět 7 dní mi ukáže, dokuď nebude "buňka konec schůzek" zapsána.
Budu se snažít hledat všudemožně, ale děkuji za případné reakce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.