Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
píši ohledně Vašeho subjektivního názoru. A to, upgradovat na Win10 nebo ne? Počítač mi dnes nabídl aktualizaci a nevím, zda do ní jít nebo ne? Nějak se mi tomu totiž nechce věřit, jak to je vše zadarmo, tak co myslíte? Teď mám Win 8.1.
Děkuji ![]()
Hodně záleží na tom, jaký jste typ člověka. Jestli "progresivní" nebo "konzervativní". A ono to ještě docela kolísá. Osobně já, když si na něco zvyknu, tak nerad měním. Operační systém mám na několik věcí. Potřebuji hlavně spojení se světem - email, internet, aktualizace našich stránek. Pak textový editor - tisk jídelníčků. Spíše mě rozčiluje, když si na něco zvyknu, a pak se to mění. Zase věřím, že pokrok musí jit dál (za každou cenu). A když to nejde opravdově, tak alespoň kosmeticky. Na jednom noťasu mám desítky, tady osmičky, na účetnictví XP - všechno jakž takž funguje, je to spíše o snahách firem furt něco vylepšovat za peníze zákazníků. Ale to je přeci byznys. A že je něco zadarmo, tak tomu bych věřil úplně nejméně. Takže moje rada zní - pokud Vám všechno běhá - nic neměňte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.