Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
píši ohledně Vašeho subjektivního názoru. A to, upgradovat na Win10 nebo ne? Počítač mi dnes nabídl aktualizaci a nevím, zda do ní jít nebo ne? Nějak se mi tomu totiž nechce věřit, jak to je vše zadarmo, tak co myslíte? Teď mám Win 8.1.
Děkuji
Hodně záleží na tom, jaký jste typ člověka. Jestli "progresivní" nebo "konzervativní". A ono to ještě docela kolísá. Osobně já, když si na něco zvyknu, tak nerad měním. Operační systém mám na několik věcí. Potřebuji hlavně spojení se světem - email, internet, aktualizace našich stránek. Pak textový editor - tisk jídelníčků. Spíše mě rozčiluje, když si na něco zvyknu, a pak se to mění. Zase věřím, že pokrok musí jit dál (za každou cenu). A když to nejde opravdově, tak alespoň kosmeticky. Na jednom noťasu mám desítky, tady osmičky, na účetnictví XP - všechno jakž takž funguje, je to spíše o snahách firem furt něco vylepšovat za peníze zákazníků. Ale to je přeci byznys. A že je něco zadarmo, tak tomu bych věřil úplně nejméně. Takže moje rada zní - pokud Vám všechno běhá - nic neměňte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.