Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MS Word - ohraničení u tabulky

Od: arnost* odpovědí: 9 změna:

Ahoj, dokázal by mi někdo poradit? Peru se s tabulkou ve Wordu, vytvářím si mustr pro fakturu a když chci mít tlustší čarou ohraničenou sekci Odběratel - viz příloha, tak mi to dělá ty nepěkně přesahy ven ... nevíte, jak bych udělal, aby ta tučná linka byla v tom jednom daném okně a nepřesahovala ven? Jde to nějak udělat?

MS Word - ohraničení u tabulky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Myslíte nějak takto?

MS Word - ohraničení u tabulky #2
arnost*
hodnocení

ano, myslím přesně takto ... je potřeba někde něco zaškrtnout nebo tak?

arnost*
hodnocení

prosím Tě, můžu Ti to poslat, jestli by to u Tebe šlo? Mně to furt nejde :/

hk
hodnocení

0x

To děláte jen tak z dlouhé chvíle? Porotože pokud by to mělo být pro ostrý provoz, pak Excel obsahuje již sám o sobě formulář faktury a hlavně těch "faktur" je po webu plno. Tak proč se s tínm trápit...

arnost*
hodnocení

prostě to potřebuji udělat ve wordu a zjišťoval jsem, jestli někdo neví jak na ty ohraničení ...

kolega nademnou to udělal přesně jak potřebuji, ale mně to za boha nejde :/

Omlouvám se, že odepisuji až teď. Patrně to už máte hotové, ale i tak... normálně si vytvoříte mustr faktury podle představ a pak to ohraničení uděláte tím způsobem, že si vložíte objekt (obdélník) ohraničíte ho tlustou čárou (3body) a roztáhnete do toho okénka ve faktuře. Toť vše. Je to úplně jednoduché.

Pokud to nezvládnete, klidně to pošlete. mafiais@seznam.cz

arnost*
hodnocení

zvládl jsem to, jednoduché a přesně tak, jak potřebuji, moc jste mi pomohl, děkuju!

Tak to mě těší. Mějte se hezky.

hk

Ale jo, rozumím vám. Jen jsem chtěl nabídnout rychlejší a komfortnější řešení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]