Nejste přihlášen/a.
Ahoj, dokázal by mi někdo poradit? Peru se s tabulkou ve Wordu, vytvářím si mustr pro fakturu a když chci mít tlustší čarou ohraničenou sekci Odběratel - viz příloha, tak mi to dělá ty nepěkně přesahy ven ... nevíte, jak bych udělal, aby ta tučná linka byla v tom jednom daném okně a nepřesahovala ven? Jde to nějak udělat?
To děláte jen tak z dlouhé chvíle? Porotože pokud by to mělo být pro ostrý provoz, pak Excel obsahuje již sám o sobě formulář faktury a hlavně těch "faktur" je po webu plno. Tak proč se s tínm trápit...
prostě to potřebuji udělat ve wordu a zjišťoval jsem, jestli někdo neví jak na ty ohraničení ...
kolega nademnou to udělal přesně jak potřebuji, ale mně to za boha nejde :/
Omlouvám se, že odepisuji až teď. Patrně to už máte hotové, ale i tak... normálně si vytvoříte mustr faktury podle představ a pak to ohraničení uděláte tím způsobem, že si vložíte objekt (obdélník) ohraničíte ho tlustou čárou (3body) a roztáhnete do toho okénka ve faktuře. Toť vše. Je to úplně jednoduché.
Pokud to nezvládnete, klidně to pošlete. mafiais@seznam.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.