Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tvorba dynamického webu za několik měsíců

Od: hlavolam odpovědí: 1 změna:

Prosím o radu ty, kdož mají jak přispět.

Dostal jsem se do složitější životní situace a nenacházím uplatnění v oboru, který jsem vystudoval a tak se (logicky) rozhoduju, co dál. Došel jsem k myšlence, že bych mohl tvořit webové stránky, které jsem amatérsky kdysi tvořil přes frontpage 2000(nějaké povědomí o html kódování tam je) a nedávno jsem měl i prezentaci ve wordpressu, jenže všechno bylo takové amatérské.

Rád bych se vzdělal v SQL,PHP apod... ale nevím, jestli se toto dá zvládnout tak do letošního září, kdy mi končí současná práce(úplně jiný obor). Myslíte si, že člověk dokáže pojmout a pochopit ten obrovský obsah teorie a praxe a za půl roku tvořit krásné webové stránky na profesionální úrovni?

Nevím, jestli by to pro mě nebyla slepá cesta vývoje, pokud by to mělo trvat roky ...

Díky za jakoukoliv pomoc

Petr

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

mytrix*
hodnocení

0x

Tak stihnout se dá cokoliv, ale hodně záleží na Vašem talentu v daném oboru. To, že jste kdysi dělal ve Frontpage v dnešní době nic neznamená a i jsou tyto technologie od sebe velmi vzdálené. S trochou nadsázky je to podobné, jako byste řekl, že když umíte dělat ve wordu, tak z Vás bude dobrý programátor :)

A další věc, zrovna v PHP je obrovská konkurence. Dělá v tom každý matlal. Pokud byste se již chtěl věnovat programování, pak bych volil jiný jazyk.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]