Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

STEAM - zapomenuté heslo

Od: sasdax* odpovědí: 2 změna:

Ahoj. Potřebuji radu a nevím kam se obrátit. Zapomněl jsem heslo od STEAMu a nevím jak ho zprovoznit. Když se snažím přes web změnit stávající heslo, tak dojdu až do bodu kde zadávám nové (2x) a pod to mám napsat "Enter your two-factor authentication code". NAPROSTO ALE NETUŠÍM, CO JE TO ZA KÓD A KDE JEJ SEŽENU. Můžete mi prosím poradit?

S tím Steam Guard Mobile Authenticator jsem také v háji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

trevor*
hodnocení

0x
Ahoj, pokud si dobře pamatuji tak steam heslo jde obnovit i tak že zadáte aktivační kód na hru který byl použity na vašem účtu.. pokud máte ale na steamu nějakou zakoupenou hru.. Jestli ne, obraťte se na Steam support tam většinou pomůžou :)
sasdax*
hodnocení

Potřeboval bych postup. Fakt si nevím rady, ať už dělám cokoli.

Na Steam support bych se obrátil, ale moje angličtina je...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]