Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení Seznamu

Od: honzaferda® odpovědí: 6 změna:

Jak odstranit natrvalo z novinek na Seznamu "Kanál Maryško"?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud je to placená reklama tak nijak. Vybrat si jiný prohlížeč než IE a zakázat automatické přehrávání streamu.

Jak mi pomůže zákaz Streamu pro to, aby se mi nezobrazoval jeden z boxů na základní stránce?

Mimochodem placená reklama to těžko bude, když Seznam je provozovatel Streamu.

hodnocení

0x

Stačí kliknout na křížek vpravo nahoře. Nevím ovšem jak trvalé to bude. U mě se to po aktualizaci stránky nevrátí.

A jinak vydrž do zítra, zmizí sám. Alespoň u mě se ten první box každý den mění. Je to reklama na Stream. Kanálu Maryško jsem si tam ještě nikdy nevšiml.

mp*
hodnocení

0x

Asi Vás irituje, když ho chcete odstranit. Náhodou mě se Maryško docela líbí. Mám teda raději srandu Tóndy Blaníka, nebo TV InfoBaden, nebo autobazaru MonteKarlo. V dnešní absurdní době je to docela zdroj potěšení a odreagování. Jinak tam dneska Maryško visí jako hlavní upoutávka a dá se kliknout vpravo nahoře a můžete ho zavřít. Ale jen pro sebe.

hodnocení

Mě se opravdu Maryško nelíbí. Přesto děkuji za odpovědi.

joesef

staci si nainstalovat adblock a od te doby me uz nic na seznamu tzn nese...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]