Nejste přihlášen/a.
Mám notebook koupen na Vánoce, vše fungovala, dnes chci zapnout a stále jen nabíhá, nic s tím nelze dělat jen vypnout a zapnout a vše se opakuje. Dík za radu, Jana.
Zkuste NB spustit v nouzovém režimu...zkontrolovat a potom vypnout.
Může to ale být klidně špatná základní deska..a to je potom na reklamaci (projevy jsou podobné).
Záleží jaký je v NB operační systém...Při spuštění zkuste sitsknout klávesu F8..
Já tomu moc nerozumím, je to vnučky. Nevím jak spustit v nouzovém režimu. nejde s tím nic jen to stále nabíhá.
A když ho vytáhnete ze zásuvky a počkáte asi tři minuty a znovu zastrčíte, tak také nic. Hodně Vás lituji, protože jsem zrovna takový "machr" na tyhle věci a vždycky jsem z toho úplně na mrtvici. Ale to s tím kolečkem co se pořád točí a točí, to znám. Mně to zase dělá u vypínání. Jednou mi jeden odborník do telefonu řekl, ať to všechno vytáhnu ze sítě, i tu vifinu a jdu si uvařit kafe a pak znova zastrčím oba kabely do zásuvek. Udělala jem to a naskočilo to.
Jo to znám. Tak se netrapte, je to smůla a je to v záruce, takže se to určitě vyřeší.
Zapnúť nabíjačku a ponechať zapnutú. Mne to robí, ASUS , keď je batéria vybitá, nabíja sa asi 5 hod.
Operační systém je tam Windows10. Koupili jste ho s ním, nebo tam byly osmičky a někdo tam ty desítky instaloval?
No to jsem si myslel, že to milý noťásek nějak nepobral. Je potřeba udělat resuscitaci. Nejdříve vyzkoušejte bios. Vypnout PC, zapnout a hned po zapnutí mačkejte střídavě F2 a DEL (delete). Jak libo chcete, prostě na ty klávesy ťukejte, jestli vám naběhne divná obrazovka s textama.
Tak mi to naběhlo, budu ráda, když se ozvete a poradíte mi co dál, pokud to tedy nebude složité, dík.
Tak při dalším spuštění už nechoďte do biosu, ale zkuste mačkat tu klávesu F8, abyste se dostala do menu nouzového režimu, jak dal obrázek @ladipraha. Ta F8 nejde, protože se bude muset asi mačkat zároveň s tlačítkem Fn. Ještě předtím bych bios dal do základního nastavení. Je to tam někde v nějaké sekci jako default set nebo podobně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.