Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Z Wordu se mi to prevede spatne do PDF - urg

Od: petr45 odpovědí: 6 změna:

Dobry den.

Jsem v zoufale situaci. Mam perfektne naformatovanou bakalarskou praci ve Wordu, ale kdyz ji prevedu do PDF tak na nekterych mistech mam v onom PDF nezarovnany text do bloku a podobne.

Jak to mam proboha udelat abych to mel v PDFku stejne jak to mam ve Wordu?

Dekuju za jakoukoliv pomoc.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hk
hodnocení

0x

Vy jste ten, co mu nešla otevřít ta bak. práce?

Dle mého máte špatný konverter. Použijte jiný SW ke konverzi. Možná je i problém ve staré verzi Wordu.

petr45
hodnocení

Ne, to nejsem. Konverter? MAm stahnout jine PDF? Davam normalne ve Wordu: Save as type: formát PDF a pak save...poté se mi otevře PDF soubor , ale je na pár stránkách "zmršený"

ladinpraha*
hodnocení

0x

Co znamená převedu? Děláš to přes Exportovat do PDF?

doplněno 29.03.16 23:09:

Nevím, jak je to ve Wordu. Mám LibreOffice a tam v Uložit jako nabídka PDF není. Je tam extra nabídka Exportovat do PDF a tam nikdy s převodem problém nebyl. Pokud ti tohle nefunguje, tak zkus některý z konvertorů.

petr45
hodnocení

Je to "exportovat do PDF" stejné jak píšu nahoře? Nebo toto se dělá jinak? Přiznám se, že na pc jsem absolutní antitalent...

iz*
hodnocení

0x

Já práce radši formátuji ve Wordu, uložím klasicky jako DOC,

potom otevřu v jiném editoru (S/Writer, TextMaker), uložím jako ODT

a teprve pak exportuji do PDF...

hk

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]