Nejste přihlášen/a.
Zdravím, porouchal se mi noťas a byla identifikovaná závada na základní desce, nechal bych si tedy vyměnit celou základovou desku.Na písemný dotaz opraváři na cenu desky do konkrétního notebooku mi bylo napsáno toto...
pro určení ceny základní desky potřebuji znát její P/N.
Existuje totiž v několika variantách.
Nevím co je P/N , můžete mi prosím s tímto pomoci...
Děkuji za případné odpovědi, Karel.
Ne, product key to není. To nemá s Windows nic společného. Někde dole bude štítek s informacemi o notebooku (značka, modelová řada, typ, sériové číslo - u mě jako S/N, to by mohlo být ono, pak ještě několik dalších čísel
ikdyž to spíše bude upřesnění modelu. Myslím, že bude nejlepší, když tento štítek celý vyfotíte a fotku pošlete opraváři, on už bude vědět co si najít. Ale ten štítek od Windowsů to opravdu není.
P/N = Part Number = číslo dílu/součástky. Na každé komponentě by mělo být jiné, nejedná se o číslo pro celý notebook. Vy tedy potřebujete číslo přímo samotné základní desky. Mělo by být někde na ní, možná na malé nálepce. Nebo se můžete na internetu porozhlédnout po podrobném seznamu náhradních dílů pro ten konkrétní model notebooku a doufat, že tam nebude moc variant..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.