Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otázka- malwar

Od: ivanka76 odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer, mám dotaz .Chtěla jsem se přihlásit na FB a po přihlášení vyskočila tabulka s textem:

Váš počítač byl pravděpodobně napaden malwarem. Pomůžeme vám problém odstranit a zabezpečit váš účet, aby se malware nerozšiřoval vašim přátelům.
Malware je software, který se pokouší ukrást osobní údaje a způsobuje problémy při používání Facebooku. Malware se může do vašeho počítače dostat kliknutím na odkazy, které obsahují spam, nebo jejich sdílením.

a na knci tlačítko začínáme.a po kliknutí mi to hlásí toto:

ESET Online Scanner

Pokud chcete vyčistit počítač, musíte si stáhnout a spustit tento bezplatný program pro vyhledávání malwaru – ESET Online Scanner. Tento program vyhledá malware a pokusí se ho odebrat.

Kliknutím na Stáhnout souhlasíte s Podmínkami programu ESET Online Scanner.

Stáhnout

jak dál pokračovat .Mám stáhnout eset nebo ne.

Děkuji za odpověď

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ak máte antivírový program,tak na to neklikajte a prihláste sa na facebook nanovo.Ak chcete ten eset spustiť,tak si vyhľadajte ich oficiálnu stránku a spustite.Nerobte to cez odkaz,múže to byť podvrch na stiahnutie viru. support.eset.com/...

Souhlas - pokud nemáte ESET na svém PC, pak taková hláška mi připadne jako past. ESET ano, ale ne z toho odkazu. Přes google si najděte eset online a stáhněte, pak ještě antimalware free.

Jakákoliv svévolná výstraha je z 99% podvodná stránka a pokus o krádež dat na vašem PC. Věřte jen svým nainstalovaným programům z ověřených zdrojů!

fastcrash*
hodnocení

0x

ESET je dobrý. klidně stahujte.

ivanka76
hodnocení

No jí si nechala projet počítač našel tam jeden soubor špatný odstranil a stejně to nejde se přihlásit.

Len aby teraz ten facebook nebol zneužitý.

iz*
hodnocení

0x

Jaký používáte prohlížeč?

Zkusila jste se na FB přihlásit z jiného prohlížeče?

ivanka76
hodnocení

Normálně na google a zkošela jsem to i na internet explorer.Na mobilu se tam normálně dostanu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]