Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, mám dotaz .Chtěla jsem se přihlásit na FB a po přihlášení vyskočila tabulka s textem:
Váš počítač byl pravděpodobně napaden malwarem. Pomůžeme vám problém odstranit a zabezpečit váš účet, aby se malware nerozšiřoval vašim přátelům.
Malware je software, který se pokouší ukrást osobní údaje a způsobuje problémy při používání Facebooku. Malware se může do vašeho počítače dostat kliknutím na odkazy, které obsahují spam, nebo jejich sdílením.
a na knci tlačítko začínáme.a po kliknutí mi to hlásí toto:
ESET Online Scanner
Pokud chcete vyčistit počítač, musíte si stáhnout a spustit tento bezplatný program pro vyhledávání malwaru – ESET Online Scanner. Tento program vyhledá malware a pokusí se ho odebrat.
Kliknutím na Stáhnout souhlasíte s Podmínkami programu ESET Online Scanner.
Stáhnout
jak dál pokračovat .Mám stáhnout eset nebo ne.
Děkuji za odpověď
Ak máte antivírový program,tak na to neklikajte a prihláste sa na facebook nanovo.Ak chcete ten eset spustiť,tak si vyhľadajte ich oficiálnu stránku a spustite.Nerobte to cez odkaz,múže to byť podvrch na stiahnutie viru. support.eset.com/...
Souhlas - pokud nemáte ESET na svém PC, pak taková hláška mi připadne jako past. ESET ano, ale ne z toho odkazu. Přes google si najděte eset online a stáhněte, pak ještě antimalware free.
Jakákoliv svévolná výstraha je z 99% podvodná stránka a pokus o krádež dat na vašem PC. Věřte jen svým nainstalovaným programům z ověřených zdrojů!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.