Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Automatické vyplnění hesla na internetu

Od: lukas86* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

Mám dotaz, když otevři nejmenovanou stránku kde musím zadat své uživatelské jmého a heslo tak jak mam udělat to aby se mi automaticky vyplnovalo heslo aniž bych ho musel pokaždé psát? Jestli je možné tohle nastavit někde v konfiguraci prohlížeče nebo tak.

Děkuji za odpoved.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

czloob*
hodnocení

3x

Každý prohlížeč k tomu přistupuje jinak.

V IE 6 je to funkce Zobrazovat výzvy k uložení hesel (Nástroje->Možnosti Internetu->(karta) Obsah->(tlačítko) Automatické dokončování->(zaškrtávací políčko) Zobrazovat výzvy k uložení hesel). V ostatních verzí nevím, nepoužívám.

Co se týče Firefoxu 3 tak tam je to Nástroje->Možnosti->Zabezpečení->Pamatovat si na serverech hesla. Po stisku tlačítka Vyjímky se zobrazí servery, u kterých bylo zadáno Nikdy pro tento server (si pamatovat heslo). S ostatními prohlížeči napracuji, nemohu sloužit.

Ještě dodatek, některé servery Vám nedovolí si heslo uložit. Jedná se především o přístupy na bankovní účty apod. Tam to budete muset vyplňovat znovu a znovu.

ještě doplnim, že u Opery to je v menu Nástroje -> Nastavení -> (záložka) Osobní údaje a tam zaškrtnout Povolit ukládání pŕihlašovacích údajů do Správce hesel. Při přihlášení se pak objeví tabulka, jestli si dané přihlášení zapamatovat a potom při příchodu na stránku stačí zmáčknout ctrl + enter a opera se přihlásí.
santafreud*
( k tomu už jenom dodatek: když se člověk v rychlosti nekouká, v Opeře naseká hesel na výběr, takže pak vyskakuje okýnko, kterou identitu má použít... což fascinuje moje kamarády, kteří tohle neznají a když projeví přání se podívat na svůj diskusák a já je rovnou zaloguju... jsou z toho dost vydření...:)
No ale narozdíl od IE mi Opera dovoluje je prostě promazat a nechat ty které chci, IdiotExprdel si zapamatuje jenom jedno)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]