Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,
mám notebook a sluchátka , yenkee 3010 hornet s mikrofonem ,
dvojité zakončení .
při strčení zeleného kablíku , sluchátka normál fungují .
ovšem když tam strčím ten růžový , nic se nestane , a když rozkliknu přes ovládací panely zvuk , tak se tam headset taky neobjeví ,
nefunguje ani to , že jsem si koupil rozdvojku (ntb má totiž jenom jednu dírku na jack :/ )
Díky za rady
jen dodám že když jsem si ntb koupil , tak se mi při strčení jacku do něj , zobrazila tabulka , jestli spustit jako mic nebo jako headset nebo jako sluchátka , bohužel jsem ale odsouhlasil a odškrkl , aby se už tato tabulka nezobrazovala ,
V tom si myslím že je hlavní kámen úrazu :/
NB má jeden konektor JACK, ale jaký? Pouze audio nebo čtyřpólový? Pokud jenom audio, tak máš s mikrofonem smůlu.
S tím by šlo asi udělat TOHLE, ale zkušenost nemám.
O aký notebook sa jedná? Typ,značka?
Pravdepodobne potrebujete toto: tsbohemia.cz/...
Záleží aký notebook máte.
Skúste ešte rozkliknúť cez ovladacie panely Smart audio,len neviem či také niečo tam máte.
Dobrý den ,
tuto redukci již mám , ale i s tím to nefunguje :/
ntb je odsud: alza.cz/...
Pokud je to přímo tenhle noťas, tak by to s touhle redukcí fungovat mělo. Není tam audio JACK, ale combo audio JACK, tedy čtyř pólový.
Mate mě tvá formulace, že NB je odsud. I to, že napřed píšeš, že máš zvukovku, kterou uvádím já a potom, že máš redukci, kterou uvádí Slavčo. Asi v tom těžce tápeš.
Takže fungovat by měla tahle redukce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.