Nejste přihlášen/a.
Zdravím,potřebuju poradit,koupil jsem si druhý počítač a z toho prvního si chci přetáhnout filmy na druhý pomocí flash disku,postupně jsem si přetáhnul několik filmů,ale některé nejdou následně spustit-mám nainstalovaný přehrávač VLC,v seznamu souborů na flash disku je u daného filmu i velikost,např.1475 846 kb,popis videoklip,ale následně nejde spustit,kde je chyba?Děkuji za radu
Dobrý den, VLC Media Player je kvalitní přehrávač, ale zkuste i jiný. Také zkuste zkopírovat ta videa na HDD nového PC a spouštět tam. Zdravím!
P.S. Zkontrolujte si také stejnou velikost souborů (originál a kopie).
doplněno 28.03.16 16:52:Ta velikost souborů by měla být stejná (velikost na HDD může být jiná - to je nějaký přepočet).
Zdá se, že kopírování není korektní (soubor je poškozen), tak ho zopakujte a zkuste i jinou flashku.
Možná raději kopírovat soubory jednotlivě a ne více najednou. Jestli používáte Total Commander pro kopírování, tak si tam tu velikost souboru hned pohlídejte (nebo si tento program nainstalujte a zkuste kopírovat za jeho pomoci - je dobrý).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.