Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přetáhnutí filmu na flash disk

Od: dany8870* odpovědí: 6 změna:

Zdravím,potřebuju poradit,koupil jsem si druhý počítač a z toho prvního si chci přetáhnout filmy na druhý pomocí flash disku,postupně jsem si přetáhnul několik filmů,ale některé nejdou následně spustit-mám nainstalovaný přehrávač VLC,v seznamu souborů na flash disku je u daného filmu i velikost,např.1475 846 kb,popis videoklip,ale následně nejde spustit,kde je chyba?Děkuji za radu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, VLC Media Player je kvalitní přehrávač, ale zkuste i jiný. Také zkuste zkopírovat ta videa na HDD nového PC a spouštět tam. Zdravím!

P.S. Zkontrolujte si také stejnou velikost souborů (originál a kopie).

doplněno 28.03.16 16:52:

Ta velikost souborů by měla být stejná (velikost na HDD může být jiná - to je nějaký přepočet).

Zdá se, že kopírování není korektní (soubor je poškozen), tak ho zopakujte a zkuste i jinou flashku.

Možná raději kopírovat soubory jednotlivě a ne více najednou. Jestli používáte Total Commander pro kopírování, tak si tam tu velikost souboru hned pohlídejte (nebo si tento program nainstalujte a zkuste kopírovat za jeho pomoci - je dobrý).

dany8870*
hodnocení

Zkontroloval jsem si velikost a jsou menší u kopie

kabod*
hodnocení

2x

Zkuste ty rozsypané čaje..Sám prezident v Praze to podněcuje..Daum potplayer např..

dany8870*
hodnocení

Ani potplayer to nesvedl,po analýze napsal,že soubor existuje,ale zřejmě neobsahuje žádné video,kde je chyba?Přetáhnul jsem, cca 10 filmů a dalších pět nejde spustit,ale pot player pracuje dobře,díky

ladinpraha*
hodnocení

0x

Z toho prvního bych vyndal disk a zapojil do druhého. Pak bych složku s filmy jednoduše přetáhl nebo zkopíroval z disku na disk. Při přenášení velkých souborů pomocí flešky je dost vysoká pravděpodobnost, že se někde vyskytne chyba.

rv*
hodnocení

0x

Obdivuju trpělivost - přetahovat filmy fleškou není běžné. Jestli máte oba PC propojené (třeba přes router k internetu), tak nasdílejte složku s filmy, připojte se k ní a normálně přetáhněte. Jinak u flešky může být problém se souborovým systémem - je-li FAT, filmy nad 4 GB se tam nevejdou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]