Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook nenabíjí, nabíječka?

Od: slechy* odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

mám takový problém, zničeho nic se mi nenabíjí notebook, když zapojím samotnou nabíječku do sítě, tak se rozsvítí kontrolka, ale když jí následně zapojím ji do notebooku, tak kontrolka zhasne, potom když následně vypojím ze sítě i z notebooku, tak musím pár minut počkat, aby když jí zapojím zase do sítě, aby se rozsvítila. Nevíte v čem by mohl být problém? Je to v nabíječce nebo v notebooku? Bude stačit objednat novou nabíječku?

Budu vděčný za každou radu :)

doplněno 28.03.16 12:21:

už jsem našel starší otázku se stejným problémem

poradte.cz/...

vypadá to, že jediným možným řešením je servis...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Skus si od někoho vypůjčit jinou nabíječku a uvidíš.

slechy*
hodnocení

to už mě také napadlo, jenže mám MSI GT780 a nemám žádné známé se stejnou nabíječkou jako na tento NB.

nikdo*
hodnocení

0x

Těžko takhle na dálku radit. Ale zdá se mi, že směšujete dvě různé věci. Některé zdroje mají ochranu udělanou tak, že při krátkodobém výpadku sítě se už nepřipojí. Musí se odpojit od sítě, počkat několik minut, až se vybijou ochranné obvody a teprve potom připojit. To je to Vaše čekání na rozsvícení kontrolky, to bude vlastnost toho zdroje.

Pokud nenabíjí a předtím nabíjel, tak to vypadá na závadu. Ale jestli zdroje nebo NB?

mkat*
hodnocení

0x

Pokial nabíjačka na prázdno ide ,tak by som to najskôr videl na problém,skrat, v baterii ,alebo v matičnej doske.Proste po pripojení do notebooku ochrana nabíjačky vyhodnotí nejaký skrat a vypne nabíjačku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]