Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám takový problém, zničeho nic se mi nenabíjí notebook, když zapojím samotnou nabíječku do sítě, tak se rozsvítí kontrolka, ale když jí následně zapojím ji do notebooku, tak kontrolka zhasne, potom když následně vypojím ze sítě i z notebooku, tak musím pár minut počkat, aby když jí zapojím zase do sítě, aby se rozsvítila. Nevíte v čem by mohl být problém? Je to v nabíječce nebo v notebooku? Bude stačit objednat novou nabíječku?
Budu vděčný za každou radu
už jsem našel starší otázku se stejným problémem
vypadá to, že jediným možným řešením je servis...
Těžko takhle na dálku radit. Ale zdá se mi, že směšujete dvě různé věci. Některé zdroje mají ochranu udělanou tak, že při krátkodobém výpadku sítě se už nepřipojí. Musí se odpojit od sítě, počkat několik minut, až se vybijou ochranné obvody a teprve potom připojit. To je to Vaše čekání na rozsvícení kontrolky, to bude vlastnost toho zdroje.
Pokud nenabíjí a předtím nabíjel, tak to vypadá na závadu. Ale jestli zdroje nebo NB?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.