Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet z polska

Od: tim7777 odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

Chci si pořídit svůj první tablet a zalíbil se mi KIANO SlimTab 8 MS s cenou kolem 2500.

Na polských stránkách jsem našel KIANO SlimTab 8 MS Pro který by měl být lepší a cenově obdobný.

Můžu mít nějaké problémy např. s připojením apod když pochází z polska?

Dík za odpovědi.

PS: Vůbec nerozumím takovým věcem tak prosím odpovědi pro laika :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vse bude fungovat, mozna az na cestinu.

hodnocení

0x
Vzhledem k evidentní (ne)zkušenosti bych poradil koupi v čr se zárukou 2 roky. Za 3000 jsou celkem rozumné mašinky i od známějších výrobců, než nějaká plnokrevná čína s pofiderní podporou výrobce a kdo ví jakou poruchovostí.

remisak*
hodnocení

0x

U nás se prodává za 2400 Kč a se zárukou

bscom.cz/...

nejlepsiceny.cz/...

doplněno 27.03.16 17:48:

Popis produktu - Kiano Slimtab 8 MS

Originální P/NKST8MS100001-KST8MS105000Název produktuKiano Slimtab 8 MSVýrobceKianoTřída produktuPC tabletyZákladní informaceInstalovaný operační systémWindows 8.1Architektura operačního systému32-bitParametry displejeVelikost obrazovky8 palcůTyp panelu LCDTFT IPSTechnologie podsvíceníLEDDotykový displejAnoTyp dotykového displejeKapacitníPaměťInstalovaná paměť16 GBInstalovaná paměť RAM1024 MBČtečka paměťových karetAnoTypy podporovaných paměťových karet

Micro SecureDigital (microSD)

Micro SecureDigital High-Capacity (microSDHC)

ProcesorTyp procesoruIntel AtomKód procesoruZ3735FTaktovací frekvence procesoru1.33 GHzPočet jader procesoru4Grafický čipIntel HD GraphicsRozhraní / KomunikaceKomunikace a datové přenosy

Bluetooth 4.0

Wi-Fi (802.11b/g/n)

Integrovaný modem 3G/4GNeExterní konektory

1 x micro-USB

1 x výstup pro sluchátka

Další funkceFunkce mobilního telefonuNeVestavěný fotoaparátAnoPočet efektivních pixelů

0,3 Mpix.

2 Mpix.

Vestavěný GPSAnoDalší funkce

Vestavěný reproduktor

vestavěný mikrofon

G-Senzor

Akcelerometr

Ostatní informaceVerze jazyka menuViacjazyčná lokalizáciaTyp napájeníVestavěný akumulátorKapacita baterií4000 mAhSoučást baleníNapájecí adaptérBarvaČernáŠířka122 mmVýška208 mmHloubka9 mmČistá hmotnost333 kgDalší informace www.kiano.pl [LINK]

fran56ris*
hodnocení

0x

Ono je to celkem jedno. Má stejný pajšl jako ostatní značky v této cenové relaci.

Ovšem, jestli na něm chceš něco dělat, kromě surfování na internetu, tak na 16GB zapomeň. Windows se aktualizacemi rychle zaplní. Mám totiž PIPO W4 taky 16GB a na C :/ oddílu mi zbylo 2GB místo. Celý ho zabral pan oslavovaný Windows. Koupil bych minimálně 64GB. A Micro SD karta stojí další peníze.

To jsem spokojenější s Xiaomi-mi-pad 16GB, ovšem s androidem. Ten nežere tolik místa.

No kup si co chceš. Je to Tvoje volba.

sms

Tablety jsou opravdu lepsi s Androidem, je to šikovny a pruzny OS (operačni system) bez zbytecnych aktualizaci, pro zacatecnika idealni pro intuitivni pochopeni prace s mobilnim pocitacem. Doporucil bych nejaky minimalne čtyrjadrovy, dnes uz i za lidove ceny cca od 1500 Kc v ruznych akčnich nabidkach.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]