Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Chci si pořídit svůj první tablet a zalíbil se mi KIANO SlimTab 8 MS s cenou kolem 2500.
Na polských stránkách jsem našel KIANO SlimTab 8 MS Pro který by měl být lepší a cenově obdobný.
Můžu mít nějaké problémy např. s připojením apod když pochází z polska?
Dík za odpovědi.
PS: Vůbec nerozumím takovým věcem tak prosím odpovědi pro laika
U nás se prodává za 2400 Kč a se zárukou
Popis produktu - Kiano Slimtab 8 MS
Originální P/NKST8MS100001-KST8MS105000Název produktuKiano Slimtab 8 MSVýrobceKianoTřída produktuPC tabletyZákladní informaceInstalovaný operační systémWindows 8.1Architektura operačního systému32-bitParametry displejeVelikost obrazovky8 palcůTyp panelu LCDTFT IPSTechnologie podsvíceníLEDDotykový displejAnoTyp dotykového displejeKapacitníPaměťInstalovaná paměť16 GBInstalovaná paměť RAM1024 MBČtečka paměťových karetAnoTypy podporovaných paměťových karet
Micro SecureDigital (microSD)
Micro SecureDigital High-Capacity (microSDHC)
ProcesorTyp procesoruIntel AtomKód procesoruZ3735FTaktovací frekvence procesoru1.33 GHzPočet jader procesoru4Grafický čipIntel HD GraphicsRozhraní / KomunikaceKomunikace a datové přenosy
Bluetooth 4.0
Wi-Fi (802.11b/g/n)
Integrovaný modem 3G/4GNeExterní konektory
1 x micro-USB
1 x výstup pro sluchátka
Další funkceFunkce mobilního telefonuNeVestavěný fotoaparátAnoPočet efektivních pixelů
0,3 Mpix.
2 Mpix.
Vestavěný GPSAnoDalší funkce
Vestavěný reproduktor
vestavěný mikrofon
G-Senzor
Akcelerometr
Ostatní informaceVerze jazyka menuViacjazyčná lokalizáciaTyp napájeníVestavěný akumulátorKapacita baterií4000 mAhSoučást baleníNapájecí adaptérBarvaČernáŠířka122 mmVýška208 mmHloubka9 mmČistá hmotnost333 kgDalší informace www.kiano.pl [LINK]
Ono je to celkem jedno. Má stejný pajšl jako ostatní značky v této cenové relaci.
Ovšem, jestli na něm chceš něco dělat, kromě surfování na internetu, tak na 16GB zapomeň. Windows se aktualizacemi rychle zaplní. Mám totiž PIPO W4 taky 16GB a na C :/ oddílu mi zbylo 2GB místo. Celý ho zabral pan oslavovaný Windows. Koupil bych minimálně 64GB. A Micro SD karta stojí další peníze.
To jsem spokojenější s Xiaomi-mi-pad 16GB, ovšem s androidem. Ten nežere tolik místa.
No kup si co chceš. Je to Tvoje volba.
Tablety jsou opravdu lepsi s Androidem, je to šikovny a pruzny OS (operačni system) bez zbytecnych aktualizaci, pro zacatecnika idealni pro intuitivni pochopeni prace s mobilnim pocitacem. Doporucil bych nejaky minimalne čtyrjadrovy, dnes uz i za lidove ceny cca od 1500 Kc v ruznych akčnich nabidkach.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.