Ahoj všichni. Mám takový zapeklitý problém a nevím si s ním zatím rady.. Mladá si stěžovala, že se ji nechce na mobilu připojit wifina, že se pořád jen přihlašuje a nic. Vyjmul jsem tedy Lan kabel a připojil ho do první zástrčky která je WAN. Wifi, jak jsem předpokladal se ihned chytla a vše je do teď okey. Jenže problém je v tom, že se jí nechce zase prozmněnu úplně stejným stylem připojit notebook. Windows neví jak jinak nic. Hodi tam hlasku, zě Windows se nemůžd připojit. Hotovo. Restart, dát vše jak bylo přetím i kable, obnova systemu. Updaty, Novy Firmware... to vše už jsem vyskoušel a nic. Předtím než se jí to pokazilo na mobilu jelo vše i s notebokem v pohodě. A teď toto. Poradí mi tady někdo prosím během řešení svého problému? (Windows7 SP1, HP Compaq 6715s, LG-E460, Router D-Link DI-524 802.11g/2,4Ghz)
Skúste si pozrieť IP adresy PC a mobilu,či niesu rovnaké,Mne sa stalo,že router mi pridelil IP adresu na PC takú istú ako som mal pevnú IP vo Smart televízore.Mne stačilo len zmeniť nastavenie IP v smarte z pevného na automatické.
Co jsi přehodil v LAN do WAN? Internet? Tam měl být celou dobu. Koukni na ty IP nastavené v noťasu a taky jak máš nastavený router (poskytovatel né vždy nechává automatický ip- z DHCP, ale naopak máš přidělenou nějakou konkrétní), zdá se mi, že v tom nemáš úplně jasno...
K tématu. Pokud se ti nechce připojit wifi tak zruš šifrování (jen pro test páč ne všechny šifrování zvládnou všechny zařízení), pak to jít musí, pokud ne tak ti třeba taky tu wifi někdo ruší a to pak dělá různý bordel
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.