Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ukládání videí ve Windows movie maker

Od: althin* odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

mám menší problém s ukládáním videí v programu Windows movie maker. Do teďka to šlo v pořádku, ale nyní se rozpracované video nechce do počítače uložit. Mám už vyzkoušené i zmenšení videa, odebrání efektů...

Píše mi to:

"Program WMM nemůže uložit film do daného umístění. Zkontrolujte, zda jsou stále k dispozici původní zdrojové soubory použité ve filmu, zda je stále k dispozici umístění pro uložení a zda je dostatek volného místa na disku a pak do zkuste znovu."

Všechno mám vyzkoušené, zdrojové soubory nejsou smazané a je i dostatek místa na disku. Trošku mě zaráží předpokládaná velikost videa, ta by měla být asi 50 MB, to mi přijde trochu divné, když přechozí videa měla pouze 10 MB.

Nevíte, čím to může být?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

althin*
hodnocení

Takže:

už má ukládané video předpokládanou velikost kolem 10 MB, ale stále je tu stejný problém. Průvodce s ukládáním se ale nyní spustí a asi 25 % před koncem si usmyslí, že daný film neuloží. Problém je úplně stejný.

Na internetu bylo, že více lidí má takový problém, ale pomoc žádná. Můžete prosím poradit? Je to moc důležité...

tak v tom případě budou moje rady asi k ničemu :(

hodnocení

0x
Máš teda dostatek místa na disku? I na tu předpokládanou velikost? u souborů stačí, aby byly někam přesunutý, tak kdyžtak třeba zkus tam dát soubory znova. Nebo případně kam taky zapisuješ-kam chceš uložit to video, jestli máš na to potřebný práva.
Co se týče tý předpokládaný velikosti, tak to tě nemusí trápit, většinou je to hodně nadnesený...mě taky ukazoval mnohem víc, než to pak bylo - záleží, jakou si nastavíš kvalitu.
althin*
hodnocení

všechno mám zkontrolovaný a zdá se to být v pořádku:

na disku je ještě dostatek místa, s původními videosoubory, ze kterých je děláno ono video, vůbec nebylo přesouváno a jako správce mám právo ukládat kamkoliv.

Vůbec netuším, čím to může být? Napadá vás něco?

althin*
hodnocení

k WMM:

nevíte, jestli existují nějaké aktualizace? Třeba je to v tom...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]