Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zmenšit mp4

Od: kamila* odpovědí: 5 změna:

Jakým souborem mám zmenšit video natočené mobilem, mp4? Je moc velké a nejde mi poslat ani na email ani přes Facebook. Jde to nějak? Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, souborem to nepůjde, ale programem ano - např. ve Format Factory. Zdravím!

doplněno 25.03.16 14:14:

kamila - může vadit velikost souboru, ale také třeba formát videa. Ovšem, jaký formát je tam podporován, tak to nevím. Možná je to AVI nebo FLV.

remisak*
hodnocení

2x

www.zeta-uploader.com/cs

www.myairbridge.com/cs/

Pro posílání velkých souborů.

naihonn*
hodnocení

0x

Zmenšit velikost videa jde základním způsobem buď zmenšením rozlišení, nebo zmenšením bitrate. Složitější možnost s ne vždycky jasným výsledkem je pak zkomprimovat video pomocí nějakého kodeku, který je v tomhle lepší. No ale pokud to není nějaké minutové video, tak emailem to vážně, ale opravdu vážně jen sotva kdy půjde poslat. *smich*

kamila*
hodnocení

právě že to je minutové video, 174 MB. Taková jenom domácí blbinka. A třeba na FB, kde je možnost poslat video přes chat, přitom jim to nefunguje. Nebo spíš mně to nefunguje. Asi pro tu velikost?

naihonn*

No to je opravdu obří velikost na minutové video. Jasně, jsou 2 už zmíněné možnosti, zmenšit to video pomocí programu, třeba zmíněného Format Factory, nebo pokud to chceš nechat nezměněné, tak to uploadnout někam, kde si to ta druhá osoba může stáhnout. Nejznámější a úplně dostačující je asi Uloz.to . Nebo samozřejmě můžeš zkombinovat obě možnosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]