Nejste přihlášen/a.
Jakým souborem mám zmenšit video natočené mobilem, mp4? Je moc velké a nejde mi poslat ani na email ani přes Facebook. Jde to nějak? Děkuji.
Dobrý den, souborem to nepůjde, ale programem ano - např. ve Format Factory. Zdravím!
doplněno 25.03.16 14:14:kamila - může vadit velikost souboru, ale také třeba formát videa. Ovšem, jaký formát je tam podporován, tak to nevím. Možná je to AVI nebo FLV.
Zmenšit velikost videa jde základním způsobem buď zmenšením rozlišení, nebo zmenšením bitrate. Složitější možnost s ne vždycky jasným výsledkem je pak zkomprimovat video pomocí nějakého kodeku, který je v tomhle lepší. No ale pokud to není nějaké minutové video, tak emailem to vážně, ale opravdu vážně jen sotva kdy půjde poslat.
právě že to je minutové video, 174 MB. Taková jenom domácí blbinka. A třeba na FB, kde je možnost poslat video přes chat, přitom jim to nefunguje. Nebo spíš mně to nefunguje. Asi pro tu velikost?
No to je opravdu obří velikost na minutové video. Jasně, jsou 2 už zmíněné možnosti, zmenšit to video pomocí programu, třeba zmíněného Format Factory, nebo pokud to chceš nechat nezměněné, tak to uploadnout někam, kde si to ta druhá osoba může stáhnout. Nejznámější a úplně dostačující je asi Uloz.to . Nebo samozřejmě můžeš zkombinovat obě možnosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.