Nejste přihlášen/a.
Shanim NTB na beznou praci, tzn. kanc. prace, icq, internet...Me pozadavky jsou aby mel DVD, wifi, popr."blutu":D
Prosim poradte, jsem naprosty antitalent na kompy
Myslela jsem zze nejlepsi bude asi Hp a cenu do tech 10.000.
Dkuju za odpovedi
Notebooky HP maji většinou vyšší ceny. Píšete, že jste antitalent na kompy, pak by Vás jistě uspokojil i NTB levnější značky jako jsou ACER nebo ASUS. Pokud s ním budete zacházet"s citem", pak vám vydrží dlouhou dobu. Vaše požadavky splňuje drtivá většina notebooků v nabídce. Doporučuju navštívit prodejnu PC, říci požadavky a cenu a o ostatní se už sami postarají. Snad jen dodám, že byste měla chtít notebook s nainstalovaným OS na který jste zvyklá. Patrně MS Windows.
Ještě doporučím jednu věc. Pokud bude notebook stát cca těch 10 000,-Kč a bude na něm předinstalován OS MS Windows Vista, pak si ho důkladně na prodejně vyzkoušejte. Prohlédnout obrázky, přehrát video apod. Občas se stává, že je systém buď špatně nakonfigurovaný nebo si nerozumí se starším HW a dochází ke kolizím.
Vybírat musí každý sám, ale tady jsou nabídky pro srovnání:
nebo gigacomputer.cz/...
Ahojas Troja
doplněno 28.10.08 19:39:Mimo to je zde odborná poradna: extranotebook.cz/...
Nebo zkuste Aukro nebo jiné on-line aukce. Tam se prodávají i nové věci, ve vašem případě notebooky. Já bych osobně koupil ntb alespoň za 18000,- s windows xp
aukci na notebook? v zadnem pripade. jestli notebook, tak s poradnou zarukou a novy. notebook za 10000 muze naprosto vyhovovat. zalezi, co clovek ocekava. v pripade tohoto dotazu je takovy notebook naprosto vyhovujici. a windows xp se sezene DOST tezko. jakozto velky odpurce vist musim uznat, ze visty maji sve cilove skupiny: lidi, kteri nerozumi pc a chteji, at to funguje a je jim jedno, jak. takze vzhledem k dotazu urcite visty a urcite za 10000. na znacce prilis nezalezi, dulezita je zaruka. pokud je mozno si vybrat, doporucuju hp, asus nebo acer. mozna by to pak chtelo zadat dalsi dotaz: je nasledujici notebook dobry za cenu x?
Acer nikdy! Jinak já mám ASUS původně za 18 tisíc a nyní je myslím za 12 tis. Ani nevím, je to F5R...jsem spokojen..
acer nikdy? to mozna platilo driv. acer je firma, ktera ted podle meho nazoru pujde dost dopredu. ja osobne bych si ted koupil acer. a ze o tom neco vim: nejakou dobu jsem v aceru driv sam pracoval a kamarad tam pracuje uz nekolik let a tak mam aktualni informace.
Názor jako názor, já zase ACER nikdy. Dopředu nejde, zrovna teď reklamace u známého- LCD monitor, bylo tam záruka nula vadných bodů, posláno přes prodejce do reklamace páč vadné body byly a Acres šuše oznámil že to je pro 3 měsíce...kde to je ale napsáno? Prodejce netuší, zákazník taky ne...Tohle je jednání solidní firmy? Reklamace vyřešena prodejcem A to je jen jeden případ. Kvalita Aceru opravdu neni valná, takže až pujde nahoru tak se maximálně dorovná normálnim značkám.
Ale je to jen muj názor, nicméně napsat jsem to musel když jsi Acer naopak moc chválil :P
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.