Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefungují některé klávesy co s tím?

Od: hh odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer,,,,

Přestaly mi fungovat na klávesnici od notebooku tyto klávesy : šipka doprava, číslo 3 a číslo 5.

Chvíli to šlo ale teď už to zase nejde ani silou a zkoušel jsem to různě nadzvednout a vyfouknout jestli pod tím není prach ale nezabírá to. Co s tím?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste NTB vypnout a znovu zapnout nebo i z vypnutého NTB vyndat na chvilku baterku a po vložení zpět opět NTB zapnout. Zdravím!

hh

Zkusil jsem to ale bohužel...nevím jestli pod tím nemůže být nějaká špína ale to spíše ne když to dělá 3 i 5 i šipka doprava a ještě mi šla i šipka dolu blbě ale to už jde úplně normálně. NTB je už pár let starý ale celkem udržovaný i tak možná už je to stářím...

samouk*
hodnocení

0x

Já si špíše myslím,že za to vše, co nyní mám i já na počítačí překopané a nefuknční můžem vděčit nové poslední aktualizaci od windowsu.Ne jen,že mě přestala fungovat dvě klávesnice,při kterých jsem uváděl notebok do spánku,ale i některé mejly na seznamu vůbec neotevřu.Už,se mě to stalo víckrát,že jsem s novou aktualizací musel znovu nastavovat třeba prohlížeč.Kdybych neměl THUNDERBIND,tak se do mejla,ani memrknu na seznamu.

hodnocení

0x

Tohle přesně se mi stalo. Přestaly fungovat jenom některá písmena, tím pádem jsem psala samé blbosti :-D . Dělala jsem to samé co Vy, ale nic nepomohlo. Prostě odešla klávesnice na notebooku. Řekli mi, že to opravit nejde, ale vyměnit celou klávesnici jde. Je to kolem tisícovky, záleží na značce počítače. Někdo to dokáže sám, já teda ne. Jenomže jsem musela čekat než novou klávesnici objednají a já nemohla zůstat bez počítače. Tak jsem si koupila externí klávesnici za 150 Kč. a přestala používat tu v notebooku. A normálně to fungovalo. Akorát to bylo protivné, protože jsem potřebovala místo navíc.

hh

Zatím nefungují jen 3, 5 a ta šipka, naštěstí to není tak důležité a čísla jsou ještě nahoře takže používám ty klávesy tam, snad už další klávesy fungovat nepřestanou...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]