Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Na netu jsem si přečetl,že Firefox má svůj integrovaný prohlířeč PDF souborů.Tak jsem směle odinstaloval Sumatru a bác ho.Když jsem chtěl otevřít PDF soubor z netu(jízdní řády),tak se začaly otevírat závratnou rychlostí nové panely jeden za druhým a soubor se neotevřel.Těch panelů by se asi otevřel klidně tisíc.Otevírají se,dokud neuzavřu Firefox.Tak jsem nainstaloval Adobe reader,nastavil ho,aby se PDF soubory otevíraly přímo v okně Firefoxu,ale problém přetrvával.Odinstaloval jsem Adobe a nainstaloval Sumatru.Problém pořád stejný,stovky otevřených panelů.Předtím,s tou poprvé nainstalovanou Sumatrou bylo vše v pořádku.Teď nemohu otevřít žádný PDF soubor,protože se to začne zahlcovat novými panely.OS je Vista 32 bit.Nevíte někdo co s tím?Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.