Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výpadky internetového připojení

Od: wraith* odpovědí: 1 změna:

Vážení,

tímto bych Vás chtěl požádat o radu ohledně internetového připojení. Stává se mi, že mi vypadne internet, a když kliknu na Odstranit potíže, tak se mi ukáže hláška: V počítači chybí jeden nebo více síťových protokolů. Když kliknu na odstranit potíže třeba 3x, 4x tak internet naběhne a chvíli jde, jenže po 10 minutách opět vypadne a musím opět několikrát kliknout na Odstranit potíže. Nevíte, čím je to způsobeno a jak by se dal tento problém vyřešit? (operační systém Windows 10)

Předem děkuji za odpovědi.

S pozdravem

Wraith

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkusil bych přeinstalovat ovladače síťového adaptéru.

Do vyhledávacího pole na hlavním panelu zadejte Správce zařízení a v seznamu výsledků vyberte Správce zařízení.

Ve Správci zařízení vyberte Síťové adaptéry> název síťového adaptéru.

Klikněte pravým tlačítkem na tento síťový adaptér (nebo ho stiskněte a podržte) a vyberte Odinstalovat, zaškrtněte políčko Odstranit software ovladače tohoto zařízení a kliknutím na OK potvrďte.

Po odinstalaci ovladače vyberte tlačítko Start> Napájení> Restartovat.

Po restartování počítače systém Windows automaticky vyhledá a nainstaluje ovladač síťového adaptéru. Zkontrolujte, jestli se tím problém s připojením vyřešil.

Případně bych dle specifikace stáhl originální ovladače z webu výrobce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]