Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Repasované notebooky?

Od: rotorod® odpovědí: 12 změna:

dobrý den

chci si koupit nějaký notebook, ale nechci uplně nový. Cena tak max 5tis. myslíte že je vhodné se dívat po repasech? je to spolehlivé? znáte nějaké spolehlive eshopy prodeje repasů?

děkuji za rady

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Souhlas s @benem - u koupeného přes bazar se může stát, že je kradený... nějaké to "koupil v dobré víře" dnes neplatí, takže když máte smůlu, tak nebudete mít nic, jen starosti s vysvětlováním. A záruka veškerá žádná.

S fakturou od prodejce máte např. jistotu se zárukou na pár měsíců, operační systém legální, teoretickou jistotu funkčních komponent, které se navzájem nehádají.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, také mám již několik let repasovaný NTB a nebyl s ním problém. Kupoval jsem ho viz odkaz. Měl novou obrazovku, klávesnici, mechaniku, HDD, baterii a adaptér.

Pokud netrváte na nejnovějším provedení, tak je to dobrá volba. Zdravím!

gigacomputer.cz/...

doplněno 22.03.16 16:35:

Nemáte zač.

doplněno 22.03.16 18:10:

Zda volit repas nebo bazar je věcí názoru. Já bych třeba bazar nevolil. U repasu je dohledatelný prodejce, určitá záruka, přístroj je odzkoušený a má nové součástky.

Ovšem, rozhodnout se musí každý sám.

begege
No co vim tak na gigac byla loni podana hromadna zaloba. Oprava procesoru horkovzdusnou pistoli a podobne speky jsou celkem beznou praxi. Proc si nenauctovat za 5 min ukon 900 zejo. Mel jste asi velkou kliku na kus. Ja jsem od tama mel asi 5 veci a jsou to vyhozene penize. Soused tam delal servisaka a ty pribehy staly za to. Ja osobne giga jiz nikdy. V brne stoji pred kseftem ferarri 458 a mclaren, obou majitelu podotykam k soukromym ucelum, a veskere naklady jsou psany na firmu placene z odrbanych vyplat zamestnancu.

caafko*
hodnocení

1x

Dobrý den, do naší instituce bereme repasované PC i notebooky z www.levnapc.cz - nikdy nebyl problém. Záruka mezi 12-24 měsíci a za poplatek se dá prodloužit.

iz*
hodnocení

1x

Také mám s repasovaným notebookem dobrou zkušenost,

slouží mi bez poruch už cca 10 let (jen jsem přikoupila paměť).

hodnocení

děkuji za rady

hk

Repas bych nekoupil.

scv®
hodnocení

0x

Do repasovaného bych nešel, lepší je sehnat něco po prvním majiteli na bazarech nebo aukru. Dá se trefit i na celkem slušné kusy, žádné přelepované klávesnice nebo HDD těsně před smrtí.. ideální by byl nějaký se kterým majitel příliš necestoval a měl vysokou pořizovací cenu, takže se k němu také dle toho choval..

hodnocení

0x

Ještě bych zmínil prodejce jako např. www.rozbaleno.cz - co prodávají zboží z výstav a prezentací, případně s poškozeným obalem nebo kosmetickými vadami a občas se dají najít docela slušné kousky za solidní cenu.

fex
hodnocení

0x

Já jsem koupil pár notebooků z bazaru ještě třeba v záruce a maximální spokojenost,ale je třeba hledat, bazary jsou plné různch šméček.

harley

Po celé republice je sít prodejen Gigacomputer s repasovanými ntb - kde dávají záruku 12 měsíců + prodávají předváděcí ntb , stáří cca 2 -3 měsíce se zárukou 24 měsíců - a tho bych se nebál .

hodnocení

0x

Gigacomputer nikdy. Dost špatné zkušenosti z okolí. Mimo jiné prodávají za české různé vraky jen s přelepkama na klávesnici a tvrdí jak jsou vyrobené pro CZ...

Dobré zkušenosti mam www.superlevnapc.cz

Osobně bych se repasů nebál. Sice je řešením levnější noťas do 10tis, ale to je o ničem. Třeba čtečka otisků? Dokovačka? Odolnější šasí? To lze u repasů vidět, ale u noťasů okolo 10 zdaleka ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]